Mr. C. Hoogteijling

Cindy

Partner

Cindy is sinds 2011 advocaat en werkt sinds 2016 bij Wijn & Stael. Zij begeleidt DGA’s, familiebedrijven en investeerders bij fusie- en overnametrajecten en de verkoop en aankoop van aandelen of activa/passiva in vennootschappen. Daarbij gaat het met name om small en mid-market deals.

Betrokken en flexibel
Cindy heeft een groot inlevingsvermogen, is oplossingsgericht, toegankelijk en flexibel. “Persoonlijke verbondenheid staat bij mij voorop. Als ik een zaak op me neem, ga ik voor de klant door het vuur. De verkoop of aankoop van een bedrijf is een belangrijk moment voor een ondernemer, die zich daarnaast ook nog met de dagelijkse bedrijfsvoering van zijn onderneming moet bezighouden. Daarom val ik hem niet lastig met elke punt en komma, maar loods ik hem als sparringpartner door het proces heen.”

Creatieve onderhandelaar
Cindy is een dealmaker die houdt van onderhandelen. Ze verdiept zich grondig in de business van de klant, zodat ze de risico’s goed kan inschatten. Ze voelt snel aan waar de pijnpunten zitten en zoekt gericht en creatief naar oplossingen. Daarbij staat het clientbelang altijd voorop.

NEVENFUNCTIES & LIDMAATSCHAPPEN

  • International Association of Young Lawyers (AIJA)
  • Dutch Corporate Finance Association (DCFA)
  • Young M&A Community

OPLEIDING

  • Master Privaatrecht, Universiteit Utrecht (cum laude)
  • Master Recht & Onderneming, Universiteit Utrecht (cum laude)

RECHTSGEBIEDENREGISTRATIE

Cindy heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Ondernemingsrecht (Fusies en overnames, Vennootschappen)

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

M&A

Publicaties van Cindy Hoogteijling

Termijnen voor de jaarrekening voor een BV

Voor BV's die hun boekjaar gelijk hebben gesteld aan een kalenderjaar, is het boekjaar 2019 inmiddels verstreken. Tijd voor het opstellen van de jaarrekening voor 2019! Maar hoe zit het ook al weer me...

Lees meer

Consultatie Besluit lagere omzetdrempels concentraties in de zorg

Ondernemingen in de zorgsector die een overname willen doen opgelet! Op 24 juli 2017 heeft de overheid het "besluit lagere omzetdrempels in de zorg" gepubliceerd. Met dit besluit wordt voorgesteld het...

Lees meer

Cases van Cindy Hoogteijling

Recente transacties M&A

Lees meer