Mr. C. Hoogteijling

Cindy

Advocaat

Cindy Hoogteijling is gespecialiseerd in het begeleiden van fusies en overnames, vennootschappelijke (her-)structureringen, joint ventures en het opstellen van commerciële contracten.

Cindy werkt sinds 2016 bij Wijn & Stael. Daarvoor werkte ze vijf jaar bij Lexence in Amsterdam. Zij studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Utrecht en behaalde haar Masters Privaatrecht en Recht & Onderneming cum laude.

Cliënten omschrijven Cindy als proactief, oplossingsgericht en makkelijk benaderbaar. Zij kan juridisch complexe materie goed doorgronden en weet dit op zodanige wijze te vertalen dat de materie voor eenieder begrijpelijk wordt. Haar adviezen zijn juridisch inhoudelijk scherp, waarbij Cindy er altijd rekening mee houdt dat een advies ook praktisch hanteerbaar moet zijn voor haar cliënt.

Opleiding

  • Master Privaatrecht, Universiteit Utrecht (cum laude)
  • Master Recht & Onderneming, Universiteit Utrecht (cum laude)

Publicaties van Cindy Hoogteijling

Consultatie Besluit lagere omzetdrempels concentraties in de zorg

Ondernemingen in de zorgsector die een overname willen doen opgelet! Op 24 juli 2017 heeft de overheid het “besluit lagere omzetdrempels in de zorg” gepubliceerd. Met dit besluit wordt voorgesteld het...

Lees meer

Cindy Hoogteijling's cases

Recente transacties M&A

Lees meer