Werken bij Wijn & Stael Advocaten

Werken bij Wijn & Stael Advocaten

Wanneer je bij Wijn & Stael Advocaten gaat werken, stap je in een dynamisch advocatenkantoor in het hart van Utrecht. Wij zijn een ambitieus, maatschappelijk betrokken en landelijk opererend advocatenkantoor. Het kantoor is toonaangevend in ondernemingsrecht, insolventierecht, cassatie, arbeidsrecht en vastgoed. Wijn & Stael werkt voor kleine en grote ondernemingen, financiële instellingen, zorginstellingen, overheden, non-profitorganisaties, belangenorganisaties en particulieren.

Bekijk wie wij zijn

Wij staan voor excellente oplossingen van complexe juridische vraagstukken. Met zo’n 70 mensen werken we elke dag met passie en plezier aan een gemeenschappelijk doel: ondernemingen en organisaties bijstaan op cruciale momenten in hun bestaan en het leveren van de best mogelijke juridische dienstverlening. We voelen ons oprecht betrokken bij onze cliënten. Wij behandelen veel complexe zaken die regelmatig ook de landelijke media halen. Dat biedt volop mogelijkheden voor mensen die aan de top van de advocatuur willen meedraaien.

Onze cultuur
Wij zijn een kantoor met een open cultuur; persoonlijk contact, samenwerking en aandacht voor opleiding & ontwikkeling zijn belangrijke pijlers van ons succes. Wijn & Stael is echt anders dan de meeste kantoren.

Groei en ontwikkeling staan hoog in het vaandel. Iedereen krijgt de mogelijkheid om zijn of haar talent te ontwikkelen door het brede palet aan opleidingsmogelijkheden. We dagen iedereen uit om te groeien en het maximale uit zichzelf te halen. Daarbij hebben we veel oog voor ontwikkeling en verdieping op zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk en maatschappelijk vlak.

Wij kennen een innovatieve cultuur met de uitstraling van één team. Wij vinden de onderlinge verbondenheid erg belangrijk en je kunt bij iedereen binnenlopen. Je krijgt de ruimte om zelfstandig of in teamverband te werken en jouw keuzes worden gerespecteerd. Iedereen mag er zijn, want Wijn & Stael hecht veel waarde aan diversiteit & inclusiviteit.

Daarnaast staan thema’s als duurzaamheid en vitaliteit van onze medewerkers bij ons hoog op de agenda. Ten slotte bieden we een prachtige plek om te werken. Ons pand ligt midden in de prachtige binnenstad van Utrecht, met uitzicht op de Dom en de Singel.

Voor starters, professionals en studenten
We staan er altijd voor open om kennis te maken met buitengewoon goed (juridisch) talent. Ben jij een starter en op zoek naar jouw match of heb jij al ervaring in de advocatuur en ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière en wil je weten welke mogelijkheden ons kantoor jou kan bieden, neem dan contact met ons op. Wij hebben daarnaast ook volop mogelijkheden voor studenten (bekijk de mogelijkheden onderaan deze pagina).

Kyra Geerts - HR Adviseur

“Wijn & Stael Advocaten staat altijd open voor een kennismaking met betrokken en gemotiveerde talenten. Ben je benieuwd naar ons kantoor? Ik vertel je er graag meer over. Neem gerust contact met mij op zodat ik je hier meer over kan vertellen.’’

Neem contact op met Kyra
Kyra Geerts - HR Adviseur
Kyra Geerts - HR Adviseur

Ben jij student en wil je kennismaken met ons kantoor?

Wijn & Stael Advocaten staat altijd open voor een kennismaking met betrokken en gemotiveerde studenten. In elke fase van jouw studie is er een passende vacature waar wij je graag meer over vertellen.

Advocaat-stagiair
Wij nemen ieder jaar 5 tot 6 advocaat-stagiaires aan. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar uitstekende, actieve en gedreven studenten die een loopbaan in de advocatuur ambiëren en die ons team kunnen versterken.

Oproepkracht
Zit jij in je bachelorfase en ben je op zoek naar een juridische bijbaan? Kom dan bij Wijn & Stael werken als oproepkracht! Je voert ondersteunende werkzaamheden uit voor verschillende collega’s en krijgt in een vroeg stadium een goed beeld van een advocatenkantoor. Heb jij een flexibele agenda en heb je interesse? Solliciteer dan bij Wijn & Stael!

Solliciteer direct

Studentstage
Zit jij in de eindfase van je studie en ben je benieuwd naar de praktijk? Kom dan naar Wijn & Stael voor een kantoorbrede studentstage van zes weken! Je maakt niet alleen kennis met ons kantoor en onze advocaten, maar je ervaart ook hoe het is om als advocaat te werken. Heb je interesse? Laat het ons dan snel weten.

Voor vragen over advocaatstages, studentstages en vacatures kan je terecht bij Kyra Geerts, HR Adviseur (030 – 232 08 89).

Solliciteren
Wil je solliciteren, stuur dan een e-mail met een korte motivatie voorzien van CV, cijferlijsten van bachelor en master en - indien aanwezig - beoordelingen van eerdere stages naar solliciteren@wijnenstael.nl. Vermeld daarbij in het geval van een studentstage ook in welke periode(s) je beschikbaar bent.