Liselotte Verbeek werkt sinds 2024 bij Wijn & Stael. Ze is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en heeft ook veel affiniteit met het gezondheidsrecht. Ze adviseert en procedeert onder meer in ontslagzaken, bij reorganisaties en in tal van andere zaken waarbij werkgevers tegen juridische obstakels aanlopen.   

Persoonlijk betrokken bij de cliënt 
Liselotte is een scherpe advocaat, die precies weet te onderscheiden waar het in de kern om gaat. Ze is besluitvaardig en doelgericht en streeft altijd naar pragmatische oplossingen. “Ik houd van het dynamische en menselijke van het arbeidsrecht. Ik verdiep me graag grondig in mijn cliënt en kijk wat voor hem of haar de best passende oplossing is. Daarbij ga ik strategisch en creatief te werk en investeer ik in een goede relatie.” 

Kennis van arbeid en gezondheid 
Liselotte studeerde af in het arbeidsrecht en schreef haar masterscriptie over de kwalificatie van de arbeidsovereenkomst. Daarnaast heeft ze een master gezondheidsrecht gedaan, waarvoor ze afstudeerde op het onderwerp ‘informed consent.’ Ook heeft ze stage gelopen en gewerkt bij twee internationale advocatenkantoren.  

Opleiding 

  • Master Gezondheidsrecht, Universiteit van Amsterdam (2023) 
  • Master Arbeidsrecht, Erasmus Universiteit Rotterdam (2022)