Kenya Limburg werkt sinds 2022 als advocaat bij Wijn & Stael. Ze is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en corporate & financial litigation. Ze adviseert en procedeert in ondernemingsrechtelijke geschillen, waaronder aandeelhouders- en overnamegeschillen, bestuurdersaansprakelijkheidszaken en enquêteprocedures.

Betrokken, nauwkeurig en ambitieus
Kenya is een betrokken advocaat, die zaken tot op de bodem uitzoekt. Hierbij gaat ze analytisch te werk, waarbij ze hoofd- en bijzaken goed onderscheidt, maar ook oog heeft voor relevante details. Zo komt ze weloverwogen tot een oordeel of strategie. Daarbij streeft ze naar de hoogste kwaliteit: “Ik heb veel affiniteit met bedrijven en ondernemers. Ik haal er veel voldoening uit om geschillen zo goed mogelijk voor hen op te lossen, zodat zij zich kunnen focussen op hun onderneming.”

Opgeleid in recht en management
Kenya studeerde zowel ondernemingsrecht als strategic management. Daarnaast werkte ze als juridisch medewerker bij advocatenkantoren in Nijmegen en Amsterdam. Ze schreef haar scripties over het agenderingsrecht van aandeelhouders en over de invloed van de reorganisatiemethode op de kans op een doorstart na een faillissement.

Nevenfuncties en lidmaatschappen

  • Lid van de Vereniging Corporate Litigation

Opleiding

  • Master Ondernemingsrecht, Radboud Universiteit Nijmegen (2022, cum laude)
  • Master Strategic Management, Radboud Universiteit Nijmegen (2021)

De laatste updates van Kenya

Helaas, er zijn geen updates gevonden.