Lauret van den Reek werkt sinds 2020 als advocaat bij Wijn & Stael. Ze is gespecialiseerd in civiele cassatie en treedt op in een breed scala aan civielrechtelijke zaken, onder meer op het terrein van het ondernemingsrecht, het insolventierecht en het arbeidsrecht.

Oplossingsgericht en maatschappelijk betrokken
Lauret is een nauwkeurige en analytische advocaat, die enthousiast wordt van complexe juridische vraagstukken. Ze zoekt zaken graag tot op de bodem uit en gaat door tot ze een effectieve oplossing heeft gevonden. Daarbij bekijkt ze de zaken met een creatieve blik. “Een van de drijfveren in mijn werk is een goede samenwerking met collega’s en cliënten. Daarnaast hecht ik waarde aan de maatschappelijke rol die je als advocaat vervult.”

Gedegen juridische basis
Tijdens haar studie doorliep Lauret juridische stages in de advocatuur en bij de Rabobank. Ook werkte ze als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor, waar ze zich onder meer bezighield met huurrecht, aansprakelijkheidsrecht en vastgoedrecht. Ze sloot haar master burgerlijk recht af met een rechtsvergelijkende scriptie over de invloed van verjaring op het voortbestaan van beperkte rechten.

Opleiding

  • Master Burgerlijk Recht, Radboud Universiteit Nijmegen (2020, cum laude)

Laatste updates van Lauret