Cassatie

Cassatie

Overweegt u een cassatieberoep? Of heeft uw wederpartij daartoe besloten en overweegt u verweer te voeren? Dan kunt u terecht bij de cassatieadvocaten van Wijn & Stael.

Van cassatieadvies tot procedure
Schakelt u onze cassatieadvocaten in, dan voorzien zij u eerst van een gedegen advies: wat zijn de kansen en risico’s van het instellen van cassatieberoep? Is het zinvol om verweer te voeren en zijn er mogelijkheden voor een incidenteel beroep? Bij een positief advies voeren zij voor u de cassatieprocedure. Daarbij rusten zij niet voor ze het winnende argument hebben gevonden en de stukken perfect zijn geformuleerd. Zij opereren transparant en creatief en aarzelen niet om van de gebaande paden af te wijken.

Cassatie in civiele zaken
U kunt onze cassatieadvocaten inschakelen voor zaken op vrijwel alle gebieden van het burgerlijk recht, zoals het verbintenissen- en aansprakelijkheidsrecht, insolventierecht, financiering & zekerheden, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, huur- en vastgoedrecht. Dat kunt u al doen tijdens het hoger beroep, met het oog op een mogelijke cassatieprocedure. In dat geval geven onze advocaten u gerichte adviezen om ervoor te zorgen dat u tijdens de cassatie sterker staat. Daarnaast kunnen zij u terzijde staan in een prejudiciële procedure bij de Hoge Raad. Bovendien zijn onze cassatieadvocaten beschikbaar voor het geven van een expert opinion over een complex juridisch vraagstuk, die u bijvoorbeeld in een lopende procedure kunt inbrengen.

Topkwaliteit tegen redelijke tarieven
De cassatieadvocaten van Wijn & Stael bieden topkwaliteit tegen redelijke tarieven, omdat zij zich realiseren dat procederen kostbaar is en u in de regel al een lange weg heeft afgelegd. U kunt bij hen terecht voor:

  • advies in rechtszaken die tot cassatie kunnen leiden
  • advies over de mogelijkheden van cassatie en verweer
  • het instellen van cassatieberoep
  • het voeren van verweer in een cassatieprocedure
  • advies over de procedure na cassatie en verwijzing
  • begeleiding bij prejudiciële procedures
  • expert opinions

Geïnteresseerd?
Maak hieronder kennis met de advocaten van onze cassatiesectie en neem contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Cases cassatie

Lees hier meer over cases die wij in het verleden hebben behandeld Lees meer
Cases cassatie

Aanbevelingen

Chambers en Legal 500 hebben de sectie cassatie van Wijn & Stael Advocaten opgenomen in hun internationale ranglijsten Bekijk alle aanbevelingen
Aanbevelingen

Gerelateerde updates