Humphrey Lakens is sinds 1997 advocaat en werkt sinds 2016 als partner bij Wijn & Stael. Hij is een doorgewinterde M&A-advocaat die betrokken was bij enkele honderden fusies en overnames in het nationale en internationale bedrijfsleven.

Toegevoegde waarde in elke transactiefase
Humphrey is een gedreven dealmaker, die oog heeft voor de belangen van alle stakeholders. Hij kent de do’s en de don’ts van een M&A-transactie en kan daardoor in iedere fase waardevolle juridische ondersteuning bieden. Dat doet hij snel en praktisch waar mogelijk, maar zonder concessies te doen aan de kwaliteit. “Ik vind het steeds weer een uitdaging om te kijken hoe je een M&A-transactie op de best mogelijke manier naar de eindstreep helpt. Waar het mij om gaat, is om toegevoegde waarde te leveren waar de cliënt echt wat aan heeft.”

Betrokken juridische partner
Door zijn ervaring spreekt Humphrey de taal van de verschillende spelers in de M&A-wereld: van DGA’s tot investeringsmaatschappijen en van corporate finance adviseurs tot banken. Daardoor weet hij bruggen te slaan en werken cliënten graag met hem samen.

Opleiding

  • Grotius Academie, specialisatieopleiding Corporate Litigation (2005)
  • Post Academische Leergang Ondernemingsrecht (fusie en overname) (2001)
  • Nederlands Recht, Universiteit Utrecht (1996)

Rechtsgebiedenregister
Humphrey heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Ondernemingsrecht (Fusies en overnames, Vennootschappen)

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Recente M&A transacties Humphrey

Recente M&A transacties Humphrey