Jasper van den Berkmortel werkt sinds 2023 als advocaat bij Wijn & Stael. Hij is gespecialiseerd in het insolventierecht en begeleidt ondernemingen bij herstructureringen, faillissementen en doorstarts. Ook adviseert hij ondernemingen over handelsgeschillen en procedeert waar nodig. Tot slot behandelt Jasper zaken die te maken hebben met het leggen of opheffen van beslag.

Oplossingen waar de cliënt mee verder kan
Jasper is een strategische advocaat met een sterk analytisch en anticiperend vermogen. Hij is altijd op zoek naar gedegen oplossingen, die niet alleen juridisch goed in elkaar zitten, maar de cliënt vooral verder helpen. “Ik denk graag mee vanuit het perspectief van de ondernemer. Door mijn ervaring in het bedrijfsleven kan ik juridisch complexe vraagstukken vertalen naar een praktische en werkbare oplossing.”  

Jurist en bedrijfskundige met technisch inzicht
Jasper studeerde zowel rechten als bedrijfskunde en werkte 7 jaar als bedrijfsjurist en projectleider bij een machinebouwfabriek. Ook werkte hij als juridisch medewerker en bestuurder bij de Wetswinkel Nijmegen en liep hij stage bij diverse advocatenkantoren. Hij studeerde af op het eigendomsvoorbehoud en op Big Data.

Nevenfuncties en lidmaatschappen

  • Lid van de Raad van Toezicht Wetswinkel Nijmegen
  • Commissielid plaatselijke pleitwedstrijden Jonge Balie

Opleiding

  • Master Rechtsgeleerdheid, Radboud Universiteit Nijmegen (2019)
  • Master Business Administration, Radboud Universiteit Nijmegen (2021)

Updates van Jasper

Helaas, er zijn geen updates gevonden.