Mr. A.A. Hyder

Abbas Ali

Advocaat


Abbas Ali Hyder is gespecialiseerd in het begeleiden van overnames en fusies, vennootschappelijke (her-)structureringen, joint ventures, het opstellen van commerciële contracten en het adviseren over het Nederlandse vennootschapsrecht in het algemeen. Daarnaast adviseert Abbas over privacy aspecten bij fusies & overnames.

Abbas is sinds januari 2018 als advocaat verbonden aan Wijn & Stael.Voor zijn komst naar Wijn& Stael werkte Abbas een aantal jaar als M&A advocaat bij CMS in Amsterdam. Met zijn ervaring kan hij goed inschatten hoe overnametrajecten verlopen en aan welk juridisch advies en begeleiding cliënten behoefte hebben.

Cliënten omschrijven Abbas als een betrokken en doortastende advocaat. Hij  is pragmatisch en resultaatgericht en gaat ver om de belangen van zijn cliënten optimaal te dienen.

Abbas voltooide de master privaatrechtelijke rechtspraktijk aan de Universiteit van Amsterdam in 2012.

OPLEIDING

  • Master Privaatrecht, Universiteit van Amsterdam

Publicaties van Abbas Ali Hyder

Recente transacties M&A

Enkele recente transacties waarbij Abbas Ali Hyder heeft geadviseerd: Juli 2018: advisering van Anton Groep bij de overname van de activiteiten van Front Security en Ingenieursburo De Leeuw. Anton Gro...

Lees meer