Mr. H.J. Lakens

Humphrey

Partner

Humphrey Lakens is een doorgewinterde M&A-advocaat die in de afgelopen 20 jaar betrokken was bij enkele honderden fusies en overnames in het Nederlandse bedrijfsleven. Lakens is advocaat sinds 1997 en werkte eerder bij CMS Derks Star Busmann en BDO. Hij was in 2006 één van de twee oprichters van JLS Advocaten, gespecialiseerd in fusies en overnames. Hij was aan dit kantoor verbonden tot zijn overstap naar Wijn & Stael in 2016. 

Door zijn ervaring spreekt Humphrey de taal van de verschillende spelers in de M&A-wereld: van DGA’s tot investeringsmaatschappijen en van corporate finance adviseurs tot banken. Hij kent de do’s en de don’ts van een transactie en kan daardoor in iedere fase van het proces waardevolle hulp bieden. Humphrey gaat altijd voor het best mogelijke resultaat voor zijn cliënten, waarbij hij zich tegelijk bewust is van zijn rol als dealmaker.

OPLEIDING

  • Grotius Academie, specialisatieopleiding Corporate Litigation (2005)
  • Post Academische Leergang Ondernemingsrecht (fusie en overname) (2001)
  • Nederlands Recht, Universiteit Utrecht (1996)

Humphrey Lakens's cases

Recente transacties M&A

Enkele recente transacties waarbij Humphrey Lakens heeft geadviseerd: Januari 2019: Advisering van Anteryon bij de verkoop van Anteryon aan het Chinese Jingfang Optotelectronics. Anteryon is een in Ei...

Lees meer