Start-up programma 2023 van start!

Aangemaakt: 22 december 2022

Start-up programma 2023 van start!

Wij voelen ons betrokken bij jonge ondernemers. De start-ups van nu hebben een belangrijke rol in de ontwikkeling van onze economie en maatschappij van morgen. Daar dragen wij graag actief aan bij. En dat niet alleen; door te werken met start-ups worden wij enorm geinspireerd. Daarom hebben wij in samenwerking met Atlas Fiscalisten een uniek programma voor start-ups ontwikkeld dat wij in 2023 voor de tweede keer uitrollen.

In het programma helpen wij start-ups met hun juridische en fiscale huishouding. Aan de hand van een uitgebreide juridische en fiscale scan brengen we kansen en risico’s in kaart. Daarnaast heeft de winnaar een vaste advocaat en fiscalist als aanspreekpunt voor juridische en fiscale kwesties.

Wil jij met jouw start-up (of scale up) deelnemen aan dit programma, meld je dan aan.

Een panel van experts, bestaande uit Jorg Kop (UtrechtInc), Camiel de Lange van Bergen (Ace & Tate), Wiegertje Groenveld (GGP Investors), Jochem Dousi (Wijn & Stael Advocaten) en Rudolph Wortelboer (Atlas Fiscalisten) zullen een aantal start-ups selecteren die op 16 februari 2023 tijdens het Start-up event bij ons op kantoor komen pitchen. Zij selecteren uit de genomineerden die komen pitchen de winnaar van het programma 2023.

Kijk hier voor meer informatie of om je in te schrijven. Inschrijven kan tot 28 januari 2023.