Genomineerden Wijn & Stael Start-up programma 2021 zijn bekend

Aangemaakt: 16 september 2021

Genomineerden Wijn & Stael Start-up programma 2021 zijn bekend

Wijn & Stael voelt zich betrokken bij jonge ondernemers. De start-ups van nu bepalen namelijk de ontwikkeling van onze economie én maatschappij van morgen. Daar dragen wij graag actief aan bij. En dat niet alleen; door te werken met start-ups worden wij enorm geïnspireerd. Daarom zijn wij dit jaar gestart met ons unieke Start-up Programma .

We hebben een oproep gedaan en start-ups met uiteenlopende juridische behoeften konden zich inschrijven. Een van hen wordt geselecteerd voor ons Start-up Programma 2021. In het programma helpen wij start-ups met hun juridische huishouding. Aan de hand van een uitgebreide juridische scan gaan we kansen en risico’s in kaart brengen. Daarnaast heeft de winnaar een vaste advocaat als aanspreekpunt voor juridische kwesties.

We helpen de winnende start-up op juridisch gebied bij een flitsende start óf - als ze al iets verder zijn - bij de volgende fase in de ontwikkeling van hun bedrijf.

Inmiddels is de inschrijving gesloten en heeft een panel van experts vijf start-ups geselecteerd voor de pitchronde op 30 september 2021. Het panel bestaat uit Jorg Kop (UtrechtInc), Camiel de Lange van Bergen (Ace & Tate), Wiegertje Groenveld (GGP Investors), Inge Lok (Wijn & Stael Advocaten) en Jochem Dousi (Wijn & Stael Advocaten).

Dit zijn ze: de start-ups die op 30 september aanstaande komen pitchen om kans te maken om Start-up van 2021 te worden. In willekeurige volgorde: Purpose, PaperontheRocks, DigiDok, OneThird en HubClub.

Wij wensen hen veel succes met de voorbereidingen!

Ben jij een start-up en wil je volgend jaar ook mee doen om kans te maken om startup van het jaar te worden. Houd dan onze website in de gaten. Meer informatie vind je op onze Start-up pagina.

Laatste updates