Bij fusies en bedrijfsovernames zijn de financiële belangen groot. Snel schakelen en de juiste beslissingen nemen is dan essentieel. U kunt dat aan ons toevertrouwen, want onze advocaten zijn thuis in alle aspecten van het ondernemingsrecht. We kunnen uw fusie of overname dan ook in goede banen leiden. Daarbij wijzen we u op de juridische valkuilen en kansen. En als ervaren ‘dealmaker’ beseffen we dat de belangen van partijen weliswaar verschillend zijn, maar dat hun doel gelijk is.

In alle fasen van het transactieproces kunnen wij u bijstaan:

  • bepalen van de juiste transactiestructuur in de intentiefase
  • in beeld brengen van risico’s en mogelijke dealbreakers via due diligence
  • adviseren over de samenwerking tussen de stakeholders
  • opstellen en uitonderhandelen van de transactiedocumentatie
  • afdwingen van uw rechten bij geschillen over de afwikkeling van de transactie

Krijgt u te maken met zaken op het gebied van het vennootschapsrecht? Denk daarbij aan vraagstukken over het bijeenroepen van de algemene vergadering van aandeelhouders, besluitvormingstrajecten binnen de vennootschap en corporate governance. Bij Wijn & Stael bent u verzekerd van een verbindende samenwerking. Van het begin tot het eind.

Cases Ondernemingsrecht en M&A

Cases Ondernemingsrecht en M&A

W. van den Heuvel en Zoon InfraWij adviseerden de aandeelhouders van W. van den Heuvel en Zoon Infra bij de verkoop van hun aandelen aan de Van Gelder Groep. W. van den Heuvel en Zoon Infra, dat is ge...

Lees meer