Wijn & Stael organiseert samen met Atlas Fiscalisten het Start-up programma 2023.

Aangemaakt: 10 februari 2023

Wijn & Stael organiseert samen met Atlas Fiscalisten het Start-up programma 2023.

We hebben een oproep gedaan en start-ups met uiteenlopende juridische- en fiscale behoeften konden zich inschrijven. Een van hen wordt geselecteerd voor ons Start-up Programma 2023. In het programma helpen wij start-ups met hun juridische- en fiscale huishouding. Aan de hand van een uitgebreide juridische- en fiscale scan gaan we kansen en risico’s in kaart brengen. Daarnaast heeft de winnaar een vaste advocaat en fiscalist als aanspreekpunt voor juridische en fiscale kwesties.

Inmiddels is de inschrijving gesloten en heeft een panel van experts vijf start-ups geselecteerd voor de pitchronde. Het panel bestaat uit Jorg Kop (UtrechtInc), Camiel de Lange van Bergen (Ace & Tate), Wiegertje Groenveld (GGP Investors), Rudolph Wortelboer (Atlas fiscalisten) en Jochem Dousi (Wijn & Stael Advocaten).

De genomineerden
De start-ups die op 16 februari 2023 komen pitchen om kans te maken om Start-up van 2023 te worden. In willekeurige volgorde: StudyWorks, Plekky, Hospi Housing, Pacha de Cacao en FLOX Flowers.

Wij wensen hen veel succes met de voorbereidingen!

Ben jij een start-up of scale up en wil je volgend jaar ook mee doen om kans te maken om startup van het jaar te worden. Houd dan onze website in de gaten. Meer informatie vind je op onze Start-up pagina.

Laatste updates