De impact van COVID-19 op de bedrijfsvoering van ondernemingen en organisaties is groot. Wij kunnen ons voorstellen dat u juridische vragen heeft over de gevolgen ervan. Wijn & Stael Advocaten heeft een team van specialisten samengesteld. Zij kunnen u adviseren of begeleiden én snel stappen zetten als uw zaak daarom vraagt. Ook in deze spannende periode staan wij voor u en uw onderneming klaar.

Veelgestelde vragen
Hieronder treft u een overzicht aan van onze verschillende expertises. Per expertise hebben wij een aantal veelgestelde vragen opgesteld. Klik op de expertise voor de vragen.


Arbeidsrecht
Bestuursrecht
Cassatie
Commerciële contracten & aansprakelijkheid
Corporate & Financial Litigation
Financiering & Zekerheden
Herstructurering & Insolventierecht
M&A
Ondernemingsrecht
Privacyrecht
Vastgoed Bouwrecht
Vastgoed Huurrecht
Zorg

Wij baseren ons op de nu bekende feiten en zullen deze pagina's, als er ontwikkelingen zijn, regelmatig updaten.

Corona helpdesk
Onze specialisten staan u tot 20 mei 2020 kosteloos te woord bij uw eerstelijns vragen over de juridische aspecten van de Coronacrisis. U kunt voor al uw vragen contact opnemen met onze helpdesk*:

Jordy Hurenkamp: +31 30 232 08 01 / +31 6 208 934 85
Larissa Peereboom-Bogers: +31 30 232 08 12 / +31 6 364 482 94

U kunt onze helpdesk ook via e-mail bereiken: corona@wijnenstael.nl

Uiteraard kunt u ook terecht bij uw vaste contactpersoon voor persoonlijk advies.

Als kantoor hebben wij maatregelen genomen om de continuïteit en de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen, zodat wij u goed van dienst kunnen blijven zijn. Dit betreft alle maatregelen die de overheid heeft aangegeven.


* Tijdens het telefoongesprek noteren wij uw naam en enkele contactgegevens, zodat wij - indien dit nodig is - ten aanzien van de door ons gegeven telefonische adviezen weer contact met u kunnen opnemen. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Zie daartoe voor nadere informatie ons privacyreglement.

Contact

Maliesingel 20 (receptie) 3581 BE Utrecht

Telefoon +31 30-2320800 Fax +31 85-8080241 email hidden; JavaScript is required

Lees meer