OneThird is de winnaar van het Wijn & Stael Start-up programma 2021

Aangemaakt: 05 oktober 2021

OneThird is de winnaar van het Wijn & Stael Start-up programma 2021

Donderdag 30 september 2021 vond het Start-up event plaats op ons kantoor in Utrecht. Tijdens dit event streden vijf genomineerde start-ups om de titel Wijn & Stael Start-up 2021.

Purpose, PaperontheRocks, DigiDok, OneThird en HubClub pitchten voor onze jury bestaande uit Jorg Kop (UtrechtInc), Camiel de Lange van Bergen (Ace & Tate), Wiegertje Groenveld (GGP Investors), Inge Lok (Wijn & Stael Advocaten) en Jochem Dousi (Wijn & Stael Advocaten). De jury was onder de indruk van alle start-ups.

OneThird kwam als winnaar uit de bus. OneThird biedt met hun product een oplossing voor een belangrijk maatschappelijk probleem, namelijk voedselverspilling. De jury was zeer te spreken over hun daverende pitch en de live demonstratie van het product. Zij gelooft dat OneThird haar (internationale) ambities waar kan maken.

OneThird is een food tech start-up en heeft een scanner ontwikkeld die op ieder moment (op basis van kunstmatige intelligentie gebaseerde algoritmes) de houdbaarheid van groenten en fruit kan voorspellen. Door de logistiek van de voedselketen te verbeteren kan voedselverspilling worden voorkomen.

Foto-telefoonscanner-OneThird.jpg#asset:7808

[afbeelding: scanner OneThird]

Wij feliciteren OneThird van harte met deze overwinning en wij kijken uit om met elkaar te gaan samenwerken. Als winnaar van het Start-up programma gaan we hen helpen met hun juridische huishouding. Aan de hand van een uitgebreide juridische scan brengen we de kansen en risico’s in kaart. Daarnaast hebben zij een vaste advocaat als aanspreekpunt voor juridische kwesties en krijgen zij een jaar lang juridische ondersteuning tegen gereduceerde tarieven van onze toegewijde advocaten.

Nieuwsgierig naar ons Start-up programma?
Mocht jij als start-up nieuwsgierig zijn geworden naar ons Start-up programma en kans willen maken om in 2022 Wijn & Stael Start-up van het jaar te worden, kijk dan eens op onze start-up pagina.

Wijn & Stael Contractenscan
Wijn & Stael draagt graag bij aan het succes van start-ups. De start-ups van nu bepalen namelijk de ontwikkeling van onze economie én maatschappij van morgen. Speciaal voor start-ups hebben wij een contractenscan ontwikkeld. Wil jij weten of jouw contracten (algemene verkoopvoorwaarden en standaard arbeidscontract) juridisch goed zijn dichtgetimmerd, neem dan contact op met j.dousi@wijnenstael.nl

Laatste updates