Wanneer je bij Wijn & Stael Advocaten gaat werken, stap je in een dynamisch advocatenkantoor in het hart van Utrecht. En dat we de lat hoog hebben liggen zal je snel duidelijk worden. Met zo’n 60 mensen werken we elke dag met hart en ziel aan de best mogelijke juridische dienstverlening. We voelen ons oprecht betrokken bij onze klanten en collega’s. Wat je dus ook niet snel zal ontgaan, is het plezier dat we hebben in ons vak. Binnen onze collegiale cultuur hebben we aandacht voor sociale contacten, overleg en werken we graag samen. Wij zijn altijd op zoek naar buitengewoon goed juridisch talent. Heb jij het in je om bij Wijn & Stael te werken?

Vacatures

Advocaat-medewerker Arbeidsrecht vanaf 3 jaar ervaring

Advocaat-medewerker Arbeidsrecht vanaf 3 jaar ervaring

Over ons kantoor
Wijn & Stael is een kantoor voor mensen met ambities. Wij behandelen veel complexe zaken die regelmatig ook de landelijke media halen. Dat biedt volop mogelijkheden voor mensen die aan de top van de advocatuur willen meedraaien.

De cultuur bij Wijn & Stael wordt door onze advocaten omschreven als plezierig en open; aandacht voor de persoon, sociale contacten, samenwerking en een focus op ontwikkeling en opleiding zijn belangrijke pijlers van ons succes.

De sectie arbeidsrecht
We hebben een zeer brede arbeidsrechtpraktijk waarin we zowel adviseren als procederen voor onze cliënten. De arbeidsrechtsectie bestaat momenteel uit 6 advocaten (2 partners). Als advocaat-medewerker heb je je eigen zaken en cliënten. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid en er is alle ruimte voor zelfstandig werken, waarbij je natuurlijk altijd een beroep kunt doen op de meer ervaren kantoorgenoten.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een gedreven arbeidsrechtadvocaat met tenminste 3 jaar werkervaring. De ideale kandidaat voor deze functie:
- streeft er altijd naar werk van de hoogst haalbare kwaliteit te leveren;
- heeft goede sociale vaardigheden;
- is veelzijdig en leergierig;
- kan goed zelfstandig werken;
- is creatief en oplossingsgericht;
- is maatschappelijk betrokken;
- wil van toegevoegde waarde zijn voor de cliënt, het kantoor en collega’s.

Wat bieden wij?
Wij werken vanuit een monumentaal pand in hartje Utrecht. Wij bieden een informele werkomgeving waarin je uitgedaagd wordt en alle gelegenheid krijgt om jezelf juridisch inhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. Er is veel ruimte voor zelfstandigheid  en vrijheid maar ook de mogelijkheid om te sparren om samen tot de beste oplossing te komen. Onze mensen hebben zichtbaar plezier in hun vak en dat is goed merkbaar in de positieve sfeer.

Wat bieden wij?
Wij bieden een informele werkomgeving waarin je uitgedaagd wordt en alle gelegenheid krijgt om jezelf juridisch inhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. Daarvoor bieden wij naast in- en externe juridische opleidingen ook vaardigheidstrainingen aan onze mensen aan. Ook het volgen van een specialisatie-opleiding behoort tot de mogelijkheden.

Wij werken vanuit een monumentaal pand in hartje Utrecht met een gezellige inpandige bar en een prachtige binnentuin. Onze mensen hebben zichtbaar plezier in hun werk en dat is goed merkbaar in de positieve sfeer.

Else Loes Pasma, managing partner, sectie Arbeidsrecht: “Wij verwachten hoge kwaliteit van onze mensen, maar altijd passen wij de menselijke maat toe. Er is meer dan werk alleen”.

Solliciteren
Herken je je volledig in bovengenoemde omschrijving? Stuur dan een korte motivatiebrief met bijlagen (CV, cijferlijsten van bachelor en master, eventuele studentstageverslagen of getuigschriften) naar solliciteren@wijnenstael.nl.

De sollicitatieprocedure bestaat uit 3 gespreksrondes en een assessment.

Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature, dan kun je contact opnemen met de HR Adviseur, Lieveke Reijrink-Walstock, bereikbaar op 030-2320800 of l.reijrink@wijnenstael.nl.

Wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.

Solliciteer Print

Advocaat-medewerker commerciële contracten minimaal 5 jaar ervaring

Advocaat-medewerker commerciële contracten minimaal 5 jaar ervaring

Kantoor algemeen
Wijn & Stael is een kantoor voor mensen met ambities. Wij behandelen veel complexe zaken die regelmatig ook de landelijke media halen. Dat biedt volop mogelijkheden voor mensen die in de top van de advocatuur willen meedraaien. Als advocaat-medewerker heb je je eigen zaken en cliënten en krijg je een grote eigen verantwoordelijkheid, waarbij je natuurlijk altijd een beroep kunt doen op je ervaren kantoorgenoten. De cultuur bij Wijn & Stael is open; sociale contacten, samenwerking en aandacht voor ontwikkeling en opleiding zijn belangrijke pijlers van ons succes.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken naar een gedreven advocaat met minimaal 5 jaar ervaring die gespecialiseerd is op het terrein van commerciële contracten (adviseren, uitonderhandelen, opstellen). De kandidaat moet over uitstekende schrijfvaardigheden beschikken en in staat zijn de cliënt verschillende oplossingen ter optimalisering van zijn positie aan te reiken. De kandidaat moet de ambitie hebben zich op dit specifieke gebied verder te ontwikkelen. Ervaring met ICT-contracten is een pré. Procederen over contractuele geschillen behoort desgewenst ook tot de mogelijkheden.

Goede sociale vaardigheden zijn essentieel omdat je veel met cliënten in contact komt en je goed moet aanvoelen wat de cliënt nodig heeft. We verwachten dat je in staat bent om met een sterk analytisch vermogen zelfstandig werk van hoge kwaliteit te leveren. Creativiteit is vereist om zo het beste resultaat voor de cliënt te bereiken. Wij zijn op zoek naar bevlogen kandidaten die het verschil willen maken, van toegevoegde waarde willen zijn. Een kandidaat moet de ambitie hebben en in staat zijn om een eigen praktijk op en uit te bouwen.

Wat bieden wij?
Ons pand ligt midden in de prachtige binnenstad van Utrecht, met uitzicht op de singel. De mensen op ons kantoor werken met passie voor hun vak en dat is goed merkbaar in de onderling plezierige sfeer waar veel wordt samengewerkt. Anderzijds wordt er advocatuur op topniveau bedreven en dagen we iedereen uit om te groeien en het maximale uit zichzelf te halen. Daarbij hebben we veel oog voor ontwikkeling en verdieping op zowel juridisch als persoonlijk vlak. Indien dat past binnen iemands ontwikkeling, behoort ook het volgen van een specialisatie-opleiding tot de mogelijkheden.

Solliciteren
Wil jij je carrière als contractenrechtspecialist naar een volgend niveau brengen? Beschik je over een goed CV, waaruit blijkt dat je naast je studie of werk ook nog andere activiteiten hebt ondernomen? Beschik je over een brede interesse en ben je maatschappelijk betrokken? Heb je een stevige persoonlijkheid? En herken je je volledig in bovengenoemde omschrijving? Stuur dan een korte motivatiebrief met bijlagen (CV, cijferlijsten van bachelor en master, eventuele getuigschriften) naar solliciteren@wijnenstael.nl.

Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature, dan kan je contact opnemen met de HR Adviseur, Lieveke Reijrink-Walstock, bereikbaar op 030-2320800 of l.reijrink@wijnenstael.nl.

Wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.


Solliciteer Print

Advocaat-medewerker corporate en financial litigation 5 à 6 jaar ervaring

Advocaat-medewerker corporate en financial litigation 5 à 6 jaar ervaring


Kantoor algemeen
Wijn & Stael is een kantoor voor mensen met ambities. Wij behandelen veel complexe zaken die regelmatig ook de landelijke media halen. Dat biedt volop mogelijkheden voor mensen die aan de top van de advocatuur willen meedraaien. Als advocaat-medewerker heb je je eigen zaken en cliënten en krijg je een grote eigen verantwoordelijkheid, waarbij je natuurlijk altijd een beroep kunt doen op je ervaren kantoorgenoten. De cultuur bij Wijn & Stael is open; sociale contacten, samenwerking en aandacht voor ontwikkeling en opleiding zijn belangrijke pijlers van ons succes.

Wie zoeken wij?
Op dit moment zijn er 9 advocaten die zich binnen ons kantoor bezighouden met corporate en financial litigation. Wij zoeken naar een gedreven procesadvocaat met circa 5 tot 6 jaar ervaring binnen deze praktijk die een hoge kwaliteit van dienstverlening nastreeft en de praktijk verder wil ontwikkelen. De kandidaat moet plezier hebben in het beargumenteren van de zaak, het schrijven van processtukken en het mondeling toelichten daarvan voor de rechter. De kandidaat heeft bij voorkeur ervaring met het enquêterecht, bestuurdersaansprakelijkheidskwesties en financieel aansprakelijkheidsrecht. Het is een pré als de kandidaat affiniteit heeft met de Wft en collectieve acties (WCAM), maar geen must.

We zoeken een veelzijdige kandidaat. Goede sociale vaardigheden zijn essentieel omdat je veel met cliënten in contact komt en je goed moet aanvoelen wat de cliënt nodig heeft. We verwachten dat je in staat bent om met een sterk analytisch vermogen zelfstandig werk van hoge kwaliteit te leveren. Dat je er plezier in hebt om te procederen is een vanzelfsprekendheid. Creativiteit is vereist om zo het beste resultaat voor de cliënt te bereiken. Wij zijn op zoek naar bevlogen kandidaten die het verschil willen maken, van toegevoegde waarde willen zijn. De kandidaat moet ondernemend zijn en de ambitie hebben en in staat zijn een eigen praktijk op en uit te bouwen.

Wat bieden wij?
Ons pand ligt midden in de prachtige binnenstad van Utrecht, met uitzicht op de singel. De mensen op ons kantoor werken met passie voor hun vak en dat is goed merkbaar in de onderling plezierige sfeer waar veel wordt samengewerkt. Anderzijds wordt er advocatuur op topniveau bedreven en dagen we iedereen uit om te groeien en het maximale uit zichzelf te halen. Daarbij hebben we veel oog voor ontwikkeling en verdieping op zowel juridisch als persoonlijk vlak. Je zult werkzaam zijn in een bloeiende corporate en financial litigation-praktijk met toonaangevende zaken. Indien dat past binnen iemands ontwikkeling, behoort ook het volgen van een specialisatie-opleiding tot de mogelijkheden.

Solliciteren
Wil jij jouw carrière als advocaat naar een volgend niveau brengen? Beschik je over een goed CV, waaruit blijkt dat je naast je studie of werk ook nog andere activiteiten hebt ondernomen? Beschik je over een brede interesse en ben je maatschappelijk betrokken? Heb je een stevige persoonlijkheid? En herken je je volledig in bovengenoemde omschrijving? Stuur dan een korte motivatiebrief met bijlagen (CV, cijferlijsten van bachelor en master, eventuele studentstageverslagen of getuigschriften) naar solliciteren@wijnenstael.nl.

Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature, dan kan je contact opnemen met de HR Adviseur, Lieveke Reijrink-Walstock, bereikbaar op 030-2320800 of l.reijrink@wijnenstael.nl.

Wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.


Solliciteer Print

Advocaat-medewerker M&A 3-5 jaar ervaring

Advocaat-medewerker M&A 3-5 jaar ervaring

Kantoor algemeen
Wijn & Stael is een kantoor voor mensen met ambities. Wij behandelen veel complexe zaken die regelmatig ook de landelijke media halen. Dat biedt volop mogelijkheden voor mensen die in de top van de advocatuur willen meedraaien. Als advocaat-medewerker krijg je een grote eigen verantwoordelijkheid, waarbij je natuurlijk altijd een beroep kunt doen op je ervaren kantoorgenoten. De cultuur bij Wijn & Stael is open; sociale contacten, samenwerking en aandacht voor ontwikkeling en opleiding zijn belangrijke pijlers van ons succes.

Wie zoeken wij? 
Wij hebben een groeiende M&A-sectie. Vanwege het succes van onze praktijk en de verdere uitbouw daarvan zijn wij op zoek naar een (beginnend) advocaat-medewerker (m/v) met omstreeks drie tot vijf jaar ervaring in fusies & overnames. Je hebt goede kennis van de transactie-structuren, beheerst boek 2 BW uitstekend en het draften van overeenkomsten is je passie.

Omdat je veel contact met cliënten hebt, zijn goede sociale vaardigheden en gevoel voor verhoudingen essentieel. We verwachten dat je in staat bent om met een sterk analytisch vermogen werk van hoge kwaliteit te leveren. Een grote mate van flexibiliteit is in de M&A-praktijk een must.

Omdat er binnen de M&A-sectie intensief wordt samengewerkt om de beste resultaten voor de cliënt te behalen, zoeken we een enthousiaste teamplayer die gemakkelijk zijn weg vindt in het team.

Wat bieden wij?
Ons pand ligt midden in de prachtige binnenstad van Utrecht, met uitzicht op de singel. De mensen op ons kantoor werken met passie voor hun vak en dat is goed merkbaar in de onderling plezierige sfeer waar veel wordt samengewerkt. Anderzijds wordt er advocatuur op topniveau bedreven en dagen we iedereen uit om te groeien en het maximale uit zichzelf te halen. Daarbij hebben we veel oog voor ontwikkeling en verdieping op zowel juridisch als persoonlijk vlak. Indien dat past binnen iemands ontwikkeling, behoort ook het volgen van een specialisatie-opleiding tot de mogelijkheden.

Solliciteren
Wil jij je carrière als M&A-advocaat naar een volgend level tillen? Beschik je over een goed CV, waaruit blijkt dat je naast je studie of werk ook nog andere activiteiten hebt ondernomen? Beschik je over een brede interesse en ben je maatschappelijk betrokken? Heb je een stevige persoonlijkheid? En herken je je volledig in bovengenoemde omschrijving? Stuur dan een korte motivatiebrief met bijlagen (CV, cijferlijsten van bachelor en master, eventuele getuigschriften of beoordelingen) naar solliciteren@wijnenstael.nl.

Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature, dan kan je contact opnemen met de HR Adviseur, Lieveke Reijrink-Walstock, bereikbaar op 030-2320800 of l.reijrink@wijnenstael.nl.

Wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.


Solliciteer Print

Juridisch Secretaresse (m/v), 0,8 FTE

Juridisch Secretaresse (m/v), 0,8 FTE

Wijn & Stael Advocaten heeft per 1 oktober a.s. een vacature voor een ervaren juridisch secretaresse voor 4 dagen/week (0,8 FTE).

Onderlinge samenwerking staat voorop om gezamenlijk het beste resultaat voor de cliënt te behalen. Wij werken met elkaar in een ambitieus en professioneel team van enthousiaste medewerkers die garant staan voor deskundige dienstverlening aan ondernemingen, overheden en particulieren. De secretaresse is daarbij mede verantwoordelijk voor het optimaal en servicegericht ondersteunen van meerdere advocaten en werkt nauw samen met de collega’s. Onze mensen hebben plezier in hun vak mede omdat er veel ruimte is voor ieders persoonlijke ontwikkeling.

Tot de werkzaamheden behoren onder andere telefoonbehandeling, ontvangst van cliënten, dossierbeheer, het up to date houden van het CRM-systeem, agendabeheer, opmaak en verzending van geconcipieerde stukken conform de huisstijl, redigeren van teksten.

Functie eisen

Kennis en ervaring

  • Beschikt over minimaal havoniveau en een afgeronde (juridisch) secretaresseopleiding
  • Beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Goede beheersing van het Office pakket (Word, Outlook, Excel, PowerPoint)
  • Goede beheersing van Epona is een pre
  • Uitstekende typevaardigheid
  • Beschikt over minimaal drie jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie binnen de zakelijke dienstverlening

Competenties

  • Uitblinkend in vakmanschap: probleemanalyse, kwaliteitsgerichtheid en leerbereidheid
  • Zichtbaar in klantgerichtheid: servicegerichtheid, communicatieve vaardigheid en gedrevenheid
  • Oplossingsgericht in handelen: aanspreekbaarheid, samenwerken, oplossingen realiseren

Herken je jezelf volledig in dit profiel? Stuur dan jouw motivatiebrief met cv per mail naar solliciteren@wijnenstael.nl.

Indien je nog vragen hebt kan je ook altijd even telefonisch contact opnemen met onze HR-adviseur Lieveke Reijrink-Walstock op telefoonnummer 030-2320800.

Sluitingsdatum voor deze vacature is 11 oktober 2017. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer Print

Advocaat-medewerker Arbeidsrecht vanaf 3 jaar ervaring

Over ons kantoor
Wijn & Stael is een kantoor voor mensen met ambities. Wij behandelen veel complexe zaken die regelmatig ook de landelijke media halen. Dat biedt volop mogelijkheden voor mensen die aan de top van de advocatuur willen meedraaien.

De cultuur bij Wijn & Stael wordt door onze advocaten omschreven als plezierig en open; aandacht voor de persoon, sociale contacten, samenwerking en een focus op ontwikkeling en opleiding zijn belangrijke pijlers van ons succes.

De sectie arbeidsrecht
We hebben een zeer brede arbeidsrechtpraktijk waarin we zowel adviseren als procederen voor onze cliënten. De arbeidsrechtsectie bestaat momenteel uit 6 advocaten (2 partners). Als advocaat-medewerker heb je je eigen zaken en cliënten. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid en er is alle ruimte voor zelfstandig werken, waarbij je natuurlijk altijd een beroep kunt doen op de meer ervaren kantoorgenoten.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een gedreven arbeidsrechtadvocaat met tenminste 3 jaar werkervaring. De ideale kandidaat voor deze functie:
- streeft er altijd naar werk van de hoogst haalbare kwaliteit te leveren;
- heeft goede sociale vaardigheden;
- is veelzijdig en leergierig;
- kan goed zelfstandig werken;
- is creatief en oplossingsgericht;
- is maatschappelijk betrokken;
- wil van toegevoegde waarde zijn voor de cliënt, het kantoor en collega’s.

Wat bieden wij?
Wij werken vanuit een monumentaal pand in hartje Utrecht. Wij bieden een informele werkomgeving waarin je uitgedaagd wordt en alle gelegenheid krijgt om jezelf juridisch inhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. Er is veel ruimte voor zelfstandigheid  en vrijheid maar ook de mogelijkheid om te sparren om samen tot de beste oplossing te komen. Onze mensen hebben zichtbaar plezier in hun vak en dat is goed merkbaar in de positieve sfeer.

Wat bieden wij?
Wij bieden een informele werkomgeving waarin je uitgedaagd wordt en alle gelegenheid krijgt om jezelf juridisch inhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. Daarvoor bieden wij naast in- en externe juridische opleidingen ook vaardigheidstrainingen aan onze mensen aan. Ook het volgen van een specialisatie-opleiding behoort tot de mogelijkheden.

Wij werken vanuit een monumentaal pand in hartje Utrecht met een gezellige inpandige bar en een prachtige binnentuin. Onze mensen hebben zichtbaar plezier in hun werk en dat is goed merkbaar in de positieve sfeer.

Else Loes Pasma, managing partner, sectie Arbeidsrecht: “Wij verwachten hoge kwaliteit van onze mensen, maar altijd passen wij de menselijke maat toe. Er is meer dan werk alleen”.

Solliciteren
Herken je je volledig in bovengenoemde omschrijving? Stuur dan een korte motivatiebrief met bijlagen (CV, cijferlijsten van bachelor en master, eventuele studentstageverslagen of getuigschriften) naar solliciteren@wijnenstael.nl.

De sollicitatieprocedure bestaat uit 3 gespreksrondes en een assessment.

Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature, dan kun je contact opnemen met de HR Adviseur, Lieveke Reijrink-Walstock, bereikbaar op 030-2320800 of l.reijrink@wijnenstael.nl.

Wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.

Solliciteer Print

Lieveke Reijrink-Walstock

HR Adviseur

Wij nemen ieder jaar 3 à 4 advocaat-stagiaires aan. Daarnaast bieden wij jaarlijks enkele studenten de mogelijkheid om als paralegal enkele maanden bij ons werkzaam te zijn. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar uitstekende, actieve en gedreven studenten die een loopbaan in de advocatuur ambiëren en die ons team kunnen versterken.

Studentstage
Zit jij in de eindfase van je studie en ben je benieuwd naar de praktijk? Kom dan naar Wijn & Stael voor een kantoorbrede studentstage van zes weken! Je maakt niet alleen kennis met ons kantoor en onze advocaten, maar je ervaart ook hoe het is om als advocaat te werken.

Vragen
Voor vragen over advocaatstages, studentstages en vacatures kan je terecht bij HR Adviseur Lieveke Reijrink - Walstock (tel. nr. 030-2320800).

Solliciteren
Wil je solliciteren, stuur dan een e-mail met een korte motivatie voorzien van CV, cijferlijsten van bachelor en master en - indien aanwezig - beoordelingen van eerdere stages naar solliciteren@wijnenstael.nl. Vermeld daarbij in het geval van een studentstage ook in welke periode(s) je beschikbaar bent.

Sponsoring
Vragen omtrent sponsoring kunnen per mail worden gesteld aan de marketing- en communicatiemedewerker.