Advocaat-medewerker civiel vastgoed

1,0 fte.

Advocaat-medewerker civiel vastgoed

Vacature advocaat-medewerker civiel vastgoed

Ons kantoor
Wijn & Stael is een kantoor voor mensen met ambities. Wij behandelen veel complexe zaken die regelmatig ook de landelijke media halen. Dat biedt volop mogelijkheden voor mensen die aan de top van de advocatuur willen meedraaien. Wijn & Stael staat voor excellente oplossingen voor complexe juridische vraagstukken. Daarnaast staan thema’s als duurzaamheid, diversiteit en inclusiviteit bij ons hoog op de agenda. 

Onze cultuur
De cultuur bij Wijn & Stael is open; persoonlijk contact, samenwerking en aandacht voor opleiding & ontwikkeling zijn belangrijke pijlers van ons succes. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de vitaliteit van onze medewerkers. Wij zijn anders dan de meeste kantoren. Wij vinden de onderlinge verbondenheid erg belangrijk en je kan bij iedereen naar binnenlopen. Wij hechten veel waarde aan een goede werk-privé balans en worden erg blij van alle sociale (en sportieve) uitjes met elkaar.

Wat zijn jouw uitdagingen?
Als advocaat-medewerker civiel vastgoed zul je werkzaam zijn in een bloeiende Vastgoed & Overheid praktijk. De praktijkgroep, die momenteel bestaat uit 8 advocaten, behandelt uiteenlopende zaken voor gevarieerde cliënten. Onze cliëntenportefeuille bestaat met name uit (ontwikkelende) beleggers, aannemers, zorginstellingen, woningcorporaties en overheden. 

Binnen de Vastgoed & Overheid praktijk houdt een deel van de advocaten zich bezig met het civiele vastgoed. Daarbij ligt het accent op huur-, bouw- en aanbestedingsrecht, zakelijke rechten en het begeleiden van vastgoedtransacties. De advocaten geven lezingen, workshops en zij doceren bij cliënten. Zij hebben een passie voor het vak die aanstekelijk is. Er wordt op een plezierige en informele wijze samengewerkt waarbij ieder zijn/haar eigen kracht kan inzetten.  Je zult werkzaam zijn op het gebied van bouw-, huurrecht en zakelijke rechten. Jouw werkzaamheden bestaan uit procederen, adviseren en maken van contracten. Er is volop ruimte om als advocaat-medewerker je eigen verantwoordelijkheid te nemen, een eigen praktijk op te bouwen en tegelijkertijd een beroep te doen op je ervaren kantoorgenoten. Het blijft onze uitdaging om onze cliënten oplossingen te bieden voor complexe vraagstukken.

Dit heb je in huis
Goede sociale vaardigheden zijn essentieel. Wij zijn op zoek naar een echte team player.
Wij zijn op zoek naar een gedreven advocaat-medewerker met minimaal 4 jaar ervaring in het civiel vastgoed, die een hoge kwaliteit van dienstverlening nastreeft. 

Contact met cliënten geeft je energie net als samenwerken met je collega’s. Je hebt sterk ontwikkelde social skills, zelfvertrouwen, overtuigingskracht en bent goed in staat zelfstandig te werken.

Er is volop ruimte om je eigen verantwoordelijkheid te nemen, een eigen praktijk op te bouwen en tegelijkertijd een beroep te doen op je ervaren kantoorgenoten.

Wat bieden wij jou?
Een kantoor waar we werken aan complexe vraagstukken in een plezierige sfeer waarin veel (onderling) wordt samengewerkt, binnen en buiten de sectie. Je krijgt volop de mogelijkheid om inhoudelijk uitdagend werk te doen in de voorhoede van de rechtsontwikkeling en vanuit een inspirerende omgeving. Je draait direct al zelfstandig mee in de praktijk. Er wordt advocatuur op topniveau bedreven en we dagen iedereen uit om te groeien en het maximale uit zichzelf te halen. Daarbij hebben we steeds oog voor ontwikkeling en verdieping op zowel juridisch als persoonlijk vlak. Je wordt begeleid door een ervaren advocaat en volgt, naast de beroepsopleiding voor de advocatuur, onze interne cursussen in de Staelfabriek.

Tenslotte bieden we een prachtige plek om te werken. Ons pand ligt midden in de prachtige binnenstad van Utrecht, met uitzicht op de Dom en de Singel. 

Qua arbeidsvoorwaardenpakket bieden we:

  • een zeer aantrekkelijk salaris, afhankelijk van de ervaring die je meebrengt;
  • een 13e en 14e maand;
  • reiskostenvergoeding of een vergoeding voor OV conform fiscale richtlijnen;
  • premievrij pensioen en de mogelijkheid om pensioen bij te sparen;
  • 28 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband;
  • opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, hier investeren wij veel in;
  • goede thuiswerkmogelijkheden.

Wijn & Stael streeft naar een zo divers mogelijke samenstelling van haar team, omdat zij ervan overtuigd is dat verschillende achtergronden en perspectieven haar aanvullen in samenwerkingen en het vinden van oplossingen. Als modern werkgever biedt Wijn & Stael haar medewerkers uiteraard de mogelijkheid om flexibel te werken.

Interesse?
Wil jij jouw carrière als advocaat naar een volgend niveau brengen en herken je je in bovengenoemde omschrijving? Stuur dan een korte motivatiebrief met bijlagen (CV, cijferlijsten van bachelor en master, eventuele getuigschriften) naar solliciteren@wijnenstael.nl.

Heb je vragen over de vacature neem dan contact op met Eline van de Kreeke op 06-41203373 of met Patricia Kleijn (Partner), bereikbaar op 030-232 08 00.

Kyra Geerts - HR adviseur

“Wijn & Stael Advocaten is altijd zoek naar betrokken en gemotiveerde talenten. Ben je benieuwd naar ons kantoor? Ik vertel je er graag meer over. Neem gerust gerust contact met mij op voor een kop koffie”

Neem contact op met Kyra
Kyra Geerts - HR adviseur
Kyra Geerts - HR adviseur

Solliciteer direct!