Lustrumevent 75 jaar

Lustrumevent 75 jaar

Donderdag 12 oktober 2023
14.15-19.00 uur
TivoliVredenburg

Wijn & Stael bestaat dit jaar 75 jaar.

Wij kijken vol trots terug op deze mooie periode. Deze mijlpaal willen wij graag met u, als goede relatie, vieren op 12 oktober 2023. Op deze bijzondere middag zullen we niet alleen ons lustrum vieren, maar zal ook een belangrijk en actueel onderwerp centraal staan: generatiediversiteit.

We hebben de gerenommeerde spreker Aart Bontekoning uitgenodigd. Hij is bekend van zijn 'generatietheater' en boek 'Nieuwe generaties in vergrijzende organisaties' en zal u bijpraten over dit onderwerp. 

Generaties binnen organisaties: samenwerkend de toekomst tegemoet. 

Generatiekloven zijn van alle tijden, maar de verschillen tussen de generaties lijken nu groter dan ooit. Millennials, Generatie Z en Boomers hebben elk hun eigen manier van werken, communiceren en denken. Zij hebben hun unieke perspectieven, ervaringen en waarden. Deze zijn van onschatbare waarde voor een inclusieve en evenwichtige samenwerking binnen organisaties. Wat als we ons hiervan bewust worden en daardoor beter met elkaar kunnen samenwerken, omdat we elkaar begrijpen? Door te leren van elkaars sterke punten en elkaar aan te vullen, kunnen we innovatieve oplossingen bedenken en veranderingen teweegbrengen.

Gastspreker Aart Bontekoning zal ons op 12 oktober 2023 in Tivoli Vredenburg laten zien hoe we samenwerkend nieuwe wegen naar de toekomst kunnen vinden. 

Naast onze gastspreker hebben wij nog een special act waarmee wij u graag verrassen.

Bent u er bij? 
Mis deze kans niet om te leren van experts op het gebied van generaties binnen organisaties. Wij nodigen u graag uit om deze dag samen met ons te beleven. Ook vinden wij het leuk als u een collega uit een andere generatie meeneemt naar ons event.

Programma

  • 14.00 - 14.45 uur: Ontvangst
  • 14.45 - 14.55 uur: Opening
  • 14.55 - 16.25 uur: Aart Bontekoning en Generatietheater
  • 16.30 - 17.00 uur: Special Act: Tabitha
  • 17.00  uur: Afsluiting met aansluitend borrel
  • 19.00 uur: Einde programma

Locatie
Tivoli Vredenburg 
Vredenburgkade 11 
3511 WC Utrecht 

Een routebeschrijving vindt u hier. 

Aanmelden 
Graag ontmoeten wij u donderdag 12 oktober 2023. Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier.