Aanbestedingsrecht-advocaat

Aanbestedingsrecht-advocaat

Bel ons Mail ons

      ✓ Brede juridische expertise

        ✓ Persoonlijke betrokkenheid

        ✓ Effectief en deskundig advies

Een aanbestedingsrecht-advocaat of jurist helpt u bij het verkrijgen van overheidsopdrachten door ervoor te zorgen dat u aan alle vereisten voldoet. Heeft u een eigen onderneming en wilt u meer opdrachten voor de overheid uitvoeren? Dan is het verstandig om een aanbestedingsrecht jurist in te schakelen van Wijn & Stael, gevestigd in Utrecht. Uw advocaat vraagt advies aan de Commissie van Aanbestedingsrechtexperts om uw aanbestedingsprocedure te beoordelen. 

De beste aanbestedingsrecht-advocaat voorziet u van informatie

Als ondernemer is het belangrijk om op de hoogte te zijn van het aanbestedingsrecht, omdat het u kan helpen bij het verkrijgen van overheidsopdrachten. Overheidsopdrachten kunnen een belangrijke bron van inkomsten zijn om uw onderneming te financieren. Het aanbestedingsrecht is onderdeel van het bestuursrecht, die de verhouding regelt tussen burgers, bedrijven en overheden. De Commissie van Aanbestedingsrechtexperts zorgt ervoor dat de regels die gelden bij inkopen van goederen en diensten door de overheid worden nageleefd. Een aanbestedingsrecht jurist helpt u bij het opstellen van een aanbestedingsdocument en bij het voeren van de procedures. Schakel een aanbestedingsrecht-advocaat in voor het indienen van een bezwaar of het voeren van een rechtszaak, indien u het niet eens met de beslissing over een aanbesteding. 

Neem contact op met ons
De beste aanbestedingsrecht-advocaat voorziet u van informatie
De beste aanbestedingsrecht-advocaat voorziet u van informatie

Toezicht op aanbestedingsprocedures

Er zijn verschillende instanties die zich bezighouden met het toezicht op de naleving van de aanbestedingsregels, zoals de Commissie van Aanbestedingsrechtexperts. Een aanbestedingsrecht jurist legt u alle regels uit en helpt u bij de voorbereiding van de procedure. Daarnaast adviseert een jurist u over de beste strategie om een overheidsopdracht binnen te halen. Naast een aanbestedingsrecht-advocaat kunnen onze ondernemingsrecht-advocaten u ook adviseren, omdat er veel raakvlakken zijn met het ondernemingsrecht. 

Bepaal een strategie om een aanbesteding te verkrijgen

Onze gespecialiseerde advocaten helpen u graag om de regels van een aanbestedingsprocedure te begrijpen en ervoor te zorgen dat u aan alle vereisten voldoet. Uw advocaat vraagt advies aan de Commissie van Aanbestedingsrechtexperts om een aanbesteding te verkrijgen. Kies voor de expertise van een aanbestedingsrecht jurist en neem contact op met ons advocatenkantoor in Utrecht. Bereik ons telefonisch op +31 30 232 0800 of stuur u een e-mail naar info@wijnenstael.nl.

Routebeschrijving

Klik hier om uw route naar ons kantoor te plannen Google Maps
Routebeschrijving