M.J. Larink-van der Jagt

Mathilde

Faillissementsmedewerker

Mathilde Larink-van der Jagt werkt sinds 2022 als faillissementsmedewerker bij Wijn & Stael. Zij assisteert de curator bij de afwikkeling van faillissementen. Dat doet ze onder meer door de boedel te inventariseren en een overzicht te maken van de schulden. Hierdoor is voor alle schuldeisers duidelijk wat hun positie is in het faillissement. Ook verzorgt ze de communicatie met de belanghebbenden en houdt ze in de gaten dat alle werkzaamheden op tijd worden verricht.

Zorgvuldig en behulpzaam
Mathilde is een nauwkeurige medewerker, die mensen graag werk uit handen neemt. Ze houdt ervan om zaken grondig uit te zoeken en informatie inzichtelijk te maken. “Ik ben graag van begin tot eind bij een dossier betrokken en zet me ervoor in om een boedel zo goed mogelijk af te wikkelen. Daarbij leer ik van elke zaak en ben ik flexibel wanneer dat nodig is.” Daarnaast vindt Mathilde het belangrijk om goede relaties met alle partijen te onderhouden.

Taal en recht
Mathilde is zowel juridisch als taalkundig onderlegd: ze studeerde niet alleen rechten, maar ook Nederlands en Europese Letterkunde.

Opleiding

  • Master Europese Letterkunde, Radboud Universiteit Nijmegen (2022)
  • Master Nederlands Recht, afstudeerrichting insolventierecht, Radboud Universiteit Nijmegen (2021)
  • HBO-Rechten, Avans Hogeschool (2014)
  • Klerkenopleiding Stichting Opleiding Medewerkers Notariaat (2011)
  • Bachelor Nederlandse taal en cultuur, Universiteit Utrecht (2007)
  • Schoevers Office Management (1999)

Our staff members

filter: