Excellente oplossingen voor complexe juridische vraagstukken: dat is waar Wijn & Stael voor staat. Onze advocaten staan ondernemingen en organisaties bij op cruciale momenten in hun bestaan. Wij zijn er voor u als het erom spant en er meer nodig is dan een standaard advies. We maken het verschil door onze strategische aanpak, onze brede juridische expertise en onze oprechte persoonlijke betrokkenheid.

kantoor Wijn & Stael advocaten

Authentiek en vooruitstrevend

Vraag je onze advocaten naar wat hen drijft, dan is dat de passie voor hun vak en de wens om topkwaliteit te leveren. Dat doen ze op authentieke wijze, zelfstandig of in kleine teams. We streven niet naar winstmaximalisatie, maar stellen de belangen van de cliënt voorop. Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en betrekken we direct in onze advisering.

Wijn & Stael advocaten

Strategisch en creatief in complexe zaken

Onze advocaten blinken uit in complexe zaken die over de grenzen van een rechtsgebied heen gaan. Samen met u bepalen zij daarvoor de juiste strategie. Daarbij gebruiken ze hun juridische kennis, maar ook hun analytisch vermogen en creativiteit. Zo nodig bedenken ze onconventionele oplossingen, waarmee u effectief uw doel bereikt.

kantoor Wijn & Stael advocaten

Persoonlijk verbonden met cliënt en maatschappij

Cliënten waarderen de advocaten van Wijn & Stael vanwege hun oprechte persoonlijke betrokkenheid. Zij weten wat er in uw organisatie speelt en kunnen daardoor snel handelen. Daarnaast zetten ze zich graag in voor maatschappelijke doelen en voor de ontwikkeling van de rechtspraak en de wetenschap.

Wijn & Stael advocaten

Slagvaardig en flexibel

Als er veel op het spel staat, is het uiterst belangrijk om op de juiste tijd de juiste stap te zetten. Onze advocaten verliezen uw zaak daarom geen moment uit het oog. Ze zijn specialisten, maar ook breed georiënteerd, zodat ze u op elk vlak kunnen bijstaan. Daarbij opereren ze flexibel, daadkrachtig en met lef.

Wijn & Stael advocaten

Rijke ervaring

Onze wortels reiken tot 1948, toen mr. Wijn de basis legde voor ons kantoor. Acht jaar later voegde mr. Stael zich bij hem. In 1970 vestigden we ons aan de Maliesingel in Utrecht. Sindsdien zijn we gegroeid van een regionale speler tot een gespecialiseerd kantoor met cliënten in heel Nederland én daarbuiten.

Wijn & Stael advocaten

Brede expertise

We richten ons op de kernexpertises die voor ondernemingen van belang zijn. Ook beschikken we – als een van de weinige kantoren in Midden-Nederland – over een bloeiende cassatiepraktijk. Daarnaast kunt u gebruikmaken van ons netwerk van notarissen, accountants, organisatieadviseurs, fiscalisten en buitenlandse contacten. Zo wordt u op elk gebied ontzorgd.

Contact

Vragen?
Heeft u vragen over uw zaak of wilt u meer weten over onze aanpak? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Expertises

Elk rechtsgebied is een wereld op zich. Onze gespecialiseerde advocaten kennen die werelden door en door. Welke juridische expertise heeft uw zaak nodig?

Advocaten

Persoonlijk betrokken, daadkrachtig en resultaatgericht. Ontdek hier de advocaten van Wijn & Stael, hun expertise en hun passie.

Naar onze advocaten