Ondernemers en startups zijn bij ons aan het juiste adres. Graag maken wij kennis met je en vertellen we je meer over onze service van het Ondernemers- en startupportal. Je boekt vrijblijvend en snel resultaat, wij laten onze meerwaarde zien. Wat heeft jouw zaak nodig?

Advocaat Om Mee Te Sparren

Een advocaat om mee te sparren

Onze specialisten denken graag met je mee, zodat je snel antwoord op je zakelijke vragen krijgt. Je kunt daarom direct vrijblijvend en kosteloos sparren met een advocaat van ons kantoor, alvorens er grotere vraagstukken aan bod komen.

Advocaat Voor Startups

Een advocaat voor startups

Een gespecialiseerde advocaat of knowhow nodig in de opstartfase van je onderneming? Wij bieden je laagdrempelige begeleiding en modellen tegen een scherp tarief, zodat je je kan richten op wat je echt leuk vindt: ondernemen. Lees meer

Advocaat Voor Contracten

Een advocaat voor contracten

Wij begeleiden je tegen een vast tarief bij het opstellen of controleren van een contract. Je weet dus vooraf waar je aan toe bent.

Een advocaat voor startups

"Begeleiding van startups van begin- tot eindfase"
Wij hebben ruime ervaring en expertise in de begeleiding van startups. We adviseren ze tijdens elke fase van hun bestaansontwikkeling: vanaf de aanvankelijke oprichting en eerste investeringen tot een eventuele verkoop aan derden of een andere exit. Daarbij worden wij gedreven door samenwerking tussen de ondernemers en de advocaten en staan wij ondernemers graag bij in hun avonturen.

De visie van Wijn & Stael over startups
We leveren graag toegevoegde waarde aan bedrijven die innovatief zijn, hun visie volgen of de markt willen veranderen. Werken met enthousiaste ondernemers geeft ons energie. Door pragmatisch te werken en mee te denken met de ondernemer komen we tot oplossingen.

Het Starterspack

Met het Starterspack kan een ondernemer, samen met ons team, ervoor zorgen dat hij zich bij de start van de onderneming niet druk hoeft te maken over de juridische aspecten van de onderneming. Wij denken en groeien graag mee! Wij staan open voor verschillende tarief- en samenwerkingsvormen en bespreken graag met u wat het best past bij uw onderneming. Ons toegewijde team kan in wisselende samenstelling adviseren over onder andere:

  • Allerhande commerciële contracten;
  • Algemene voorwaarden;
  • De oprichting van een vennootschap;
  • Aandeelhoudersovereenkomsten;
  • Financiering van de onderneming;
  • Arbeidsovereenkomsten;
  • Aandelenoptieplannen en werknemersparticipatieplannen;
  • Fusies en overnames en andere strategische transacties.

Bel ons tijdens werkdagen op 030-2320803 of neem contact op via WhatsApp op 06-20249146.


Op de service van het Ondernemers- en startupportal zijn de algemene voorwaarden van Wijn & Stael Advocaten N.V. van toepassing. Door contact met ons op te nemen ga je akkoord met deze voorwaarden. De algemene voorwaarden worden op jouw verzoek kosteloos aan je toegezonden.