(junior) Juridisch secretaresse

0,8 fte.

(junior) Juridisch secretaresse

Ben jij de aanpakker die wij zoeken? Loopt alles op rolletjes dankzij jouw organisatietalent en hands-on mentaliteit? Werk je graag binnen teamverband, denk je in oplossingen en weet je goed prioriteiten te bepalen? Kortom, weet je wat er nodig is om binnen een zakelijke omgeving maximaal te presteren? Dan zoeken wij jou!

Wie zoeken wij?

  • je bent klantgericht en proactief en gaat geen uitdaging uit de weg;
  • je hebt minimaal een afgeronde havo-opleiding of een secretariële opleiding op MBO4 niveau;
  • je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift;
  • je bent digitaal vaardig en maakt snel nieuwe processen/procedures eigen;
  • je bent minimaal 4 dagen per week inzetbaar.

Juridische ervaring is een pré, maar niet een must. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen; wij gaan graag een duurzame relatie met je aan.

Wat bieden wij?
Wij bieden een aantrekkelijke, zelfstandige en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden bij een ondernemend advocatenkantoor met een brede praktijk. In samenwerking met de advocaten ben je van begin tot het eind betrokken bij de dienstverlening aan onze cliënten. De kernwoorden van deze functie zijn: mail- en agendabeheer, termijnbewaking, dossierbeheer en cliëntcontact/-administratie.

Je werkt in een fijne omgeving met eigen verantwoordelijkheden en vervult een zelfstandige rol. Je wordt onderdeel van het secretariaat; een betrokken, collegiaal team dat in hectische tijden voor elkaar in de bres springt en de juiste ondersteuning biedt, waardoor de advocaten maximaal kunnen presteren.

Je salaris is marktconform. Het aanvangssalaris bevindt zich tussen de € 2.057,- en € 3.912,- bij een fulltime dienstverband afhankelijk van leeftijd en ervaring, met een vaste 13e maand. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrije pensioenregeling, 32 vakantiedagen, regelmatig leuke kantooractiviteiten, persoonlijke ontwikkelpaden, in overleg de mogelijkheid (indien passend binnen de werkzaamheden) om thuis te werken.

Wie zijn wij?
Wijn & Stael Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor gevestigd in de prachtige binnenstad van Utrecht. Wij zijn een kantoor met een open cultuur; persoonlijk contact, samenwerking en aandacht voor opleiding & ontwikkeling zijn belangrijke pijlers van ons succes. Wij vinden onderlinge verbondenheid en de vitaliteit van onze mensen erg belangrijk. Daarnaast staan thema’s als duurzaamheid, diversiteit en inclusiviteit bij ons hoog op de agenda.

Herken jij je in bovengenoemde omschrijving? 
Stuur dan een motivatiebrief met bijlagen (cv en eventuele getuigschriften) naar solliciteren@wijnenstael.nl. Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature, 
dan kan je contact opnemen met Yvette van Ee (coördinator secretariaat), bereikbaar op 030 - 232 08 00. 
 

Eline van de Kreeke - Manager HR

“Wijn & Stael Advocaten is altijd zoek naar betrokken en gemotiveerde talenten. Ben je benieuwd naar ons kantoor? Ik vertel je er graag meer over. Neem gerust gerust contact met mij op voor een kop koffie”

Neem contact op met Eline
Eline van de Kreeke - Manager HR
Eline van de Kreeke - Manager HR

Solliciteer direct!