Advocaat-stagiair Arbeidsrecht

1,0 fte.

Advocaat-stagiair Arbeidsrecht

"Jij versterkt onze sectie Arbeidsrecht!”


Dit wordt jouw uitdaging
Wij zoeken een ondernemende advocaat-stagiaire die graag in de volle breedte van de praktijk opgeleid wil worden.

  • Je beschikt over een sterk analytisch vermogen;
  • je hebt de drive om werk van hoge kwaliteit te leveren;
  • creativiteit en strategisch inzicht zijn vereist om samen met de cliënt het beste resultaat te bereiken;
  • goede sociale vaardigheden zijn essentieel. Wij zoeken een echte ‘teamplayer’.

Dit bieden wij je
Wij bieden je de mogelijkheid om inhoudelijk uitdagend werk te doen in de voorhoede van de rechtsontwikkeling en vanuit een inspirerende omgeving. Je draait direct al zelfstandig mee in de praktijk. We dagen iedereen uit om te groeien en het maximale uit zichzelf te halen. Daarbij hebben we steeds oog voor ontwikkeling en verdieping op zowel juridisch als persoonlijk vlak. Je wordt begeleid door een ervaren advocaat en volgt, naast de beroepsopleiding voor de advocatuur, onze interne cursussen in de Staelfabriek. 

  • Een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van de ervaring die je meebrengt;
  • reiskostenvergoeding of een vergoeding voor OV conform fiscale richtlijnen;
  • premievrij pensioen en de mogelijkheid om pensioen bij te sparen;
  • 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband;
  • opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, hier investeren wij veel in;
  • goede thuiswerkmogelijkheden.

We hebben een zeer brede arbeidsrechtpraktijk waarin we zowel adviseren als procederen voor onze cliënten. Onze advocaten begeleiden bedrijven, organisaties en werknemers bij complexe vraagstukken. Wij blinken uit in zaken die vragen om een slimme en strategische aanpak over de grenzen van het arbeidsrecht heen. De arbeidsrechtsectie bestaat momenteel uit: twee partners, twee senior advocaten, een advocaat-medewerker en één advocaat-stagiair. Voor de verdere uitbouw van onze praktijk zijn wij op zoek naar een 

Advocaat-stagiaire Arbeidsrecht (1,0 fte)

Wijn & Stael is een kantoor voor mensen met ambities. Dat biedt volop mogelijkheden voor mensen die aan de top van de advocatuur willen meedraaien. Wijn & Stael staat voor excellente oplossingen voor complexe juridische vraagstukken. Daarnaast staan thema’s als duurzaamheid, diversiteit en inclusiviteit bij ons hoog op de agenda.

Je draait direct al zelfstandig mee in de praktijk. Er is volop ruimte om je eigen verantwoordelijkheid te nemen, een eigen praktijk op te bouwen en tegelijkertijd een beroep te doen op je ervaren kantoorgenoten.

Onze cultuur
De cultuur bij Wijn & Stael is open; persoonlijk contact, samenwerking en aandacht voor opleiding & ontwikkeling zijn belangrijke pijlers van ons succes. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de vitaliteit van onze medewerkers. Wij zijn een sociaal kantoor en ondernemen regelmatig leuke uitjes met elkaar, daarnaast hechten wij veel waarde aan een goede werk-privé balans.

Interesse?
Onze HR manager Eline van de Kreeke neemt alle tijd om antwoord te geven op vragen via 06-41203373 of via e.vandekreeke@wijnenstael.nl

Solliciteren
Herken je je volledig in bovengenoemde omschrijving? Stuur dan voor 16 oktober 2023 een motivatiebrief, cv, cijferlijsten en stagebeoordeling(en) (en eventuele andere relevante documenten) naar solliciteren@wijnenstael.nl.

Naast een drietal sollicitatiegesprekken maakt een assessment deel uit van de sollicitatieprocedure. 

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijsgesteld.

Eline van de Kreeke - Manager HR

“Wijn & Stael Advocaten is altijd zoek naar betrokken en gemotiveerde talenten. Ben je benieuwd naar ons kantoor? Ik vertel je er graag meer over. Neem gerust gerust contact met mij op voor een kop koffie”

Neem contact op met Eline
Eline van de Kreeke - Manager HR
Eline van de Kreeke - Manager HR

Solliciteer direct!