Nieuws
03-10-2022

CINDY HOOGTEIJLING EN IDA LINTEL BENOEMD TOT PARTNER BIJ WIJN & STAEL ADVOCATEN

Met trots kunnen we mededelen dat Cindy Hoogteijling en Ida Lintel per 1 oktober 2022 benoemd zijn tot partner van Wijn & Stael Advocaten.

Cindy Hoogteijling (1988) is benoemd tot partner Fusies en Overnames (M&A). Cindy is sinds 2011 advocaat en werkt sinds 2016 bij Wijn & Stael. In de afgelopen jaren heeft zij tientallen overnames begeleid zowel aan de koop- als de verkoopkant. Zij heeft ruime ervaring met small en mid-market deals en zal de transactiepraktijk de komende jaren binnen Wijn & Stael verder uitbouwen.

Ida Lintel (1989) is benoemd als partner Cassatie en Litigation. Zij is advocaat bij de Hoge Raad en behandelt civiele cassatiezaken en prejudiciële procedures op het gehele terrein van het burgerlijk recht. Daarbij ligt haar focus op Corporate & Commercial Litigation en het arbeidsrecht. Daarnaast adviseert en procedeert Ida regelmatig in handelsgeschillen en over de aansprakelijkheid van bestuurders, commissarissen en beroepsbeoefenaren. Ook heeft zij ervaring in procederen bij het Hof van Justitie van de Europese Unie.

De benoeming van Hoogteijling en Lintel past bij de groeiambitie van Wijn & Stael om haar M&A-, Cassatie en Litigation praktijk verder uit te bouwen. Daarnaast is met de benoeming de helft van het aantal partners vrouw. Dit sluit aan bij de diversiteitsambitie om (jonge) vrouwen te laten doorstromen naar leidinggevende posities.

Betrokken advocaten

Expertises