Nieuws
08-07-2021

Lancering Wijn & Stael Start-Up Programma

Heb jij een start-up en ben je toe aan de volgende fase in de ontwikkeling? Grote kans dat je op juridisch vlak alles goed geregeld wilt hebben, zodat je geen kansen mist of voor ongewenste verrassingen komt te staan. Een speciaal team van onze toegewijde advocaten, met een passie voor start-ups, begeleidt je graag. We maken een uitgebreide juridische scan van jouw onderneming, we kijken samen naar wat jouw onderneming nodig heeft en je krijgt een jaar lang juridische ondersteuning tegen gereduceerde tarieven van onze toegewijde advocaten.

Wil jij kans maken om aan dit programma deel te nemen? Bekijk dan snel de video over ons unieke start-up programma of kijk op onze speciale start-up pagina en meld je aan.

Een aantal start-ups nodigen we uit om te komen pitchen voor een panel van experts, bestaande uit Jorg Kop (UtrechtInc), Camiel de Lange (Ace & Tate), Wiegertje Groen (GGP Investors) en natuurlijk een aantal van onze eigen advocaten.

Is jouw start-up de winnaar? Dan bieden wij je een jaar lang topkwaliteit juridische dienstverlening. We zien je graag bij de pitchronde!

Je kunt je aanmelden tot 31 augustus 2021.