F. Hensens

Femke

Marketing & Business Development Manager

Femke Hensens werkt sinds 2017 als business development & marketing manager bij Wijn & Stael. Ze is verantwoordelijk voor de business development, marketing, (arbeidsmarkt)communicatie en evenementen van ons kantoor. Daarnaast houdt ze zich bezig met de positionering van Wijn & Stael.

Alles voor een optimale dienstverlening
Femke is een betrokken en gedreven manager. Daarom legt ze de lat hoog bij de plannen die ze maakt en zorgt ze ervoor dat die succesvol worden uitgevoerd. “Ik houd ervan om ondernemend bezig te zijn en denk constant na over wat we kunnen doen om te blijven vernieuwen en verbeteren.”

Kernwaarden als basis
Femke vindt het belangrijk dat (potentiële) cliënten de bijzondere bedrijfscultuur en kernwaarden van Wijn & Stael herkennen en waarderen. Zij besteedt daarom veel aandacht aan het uitdragen van deze kernwaarden in de communicatie-uitingen van Wijn & Stael.

Voorheen werkte Femke als fiscaal jurist en later als business development advisor bij een groot advocatenkantoor. Zij profiteert bijna dagelijks van de ervaring die ze daarmee heeft opgedaan.

Ons management

filter: