News
16-02-2023

StudyWorks is de winnaar van het Start-up programma 2023

Donderdag 16 februari 2023 vond voor de tweede keer het Start-up event plaats op ons kantoor in Utrecht. Tijdens dit event streden vijf genomineerde start-ups om de titel Start-up 2023.

StudyWorks, Plekky, Hospi Housing, Pacha de Cacao, en Flox Flowers pitchten voor onze jury bestaande uit Jorg Kop (UtrechtInc), Camiel de Lange van Bergen (Ace & Tate), Wiegertje Groenveld (GGP Investors), Rudolph Wortelboer (Atlas Fiscalisten) en Jochem Dousi (Wijn & Stael Advocaten). De jury was onder de indruk van alle start-ups.

Studyworks kwam als winnaar uit de bus. StudyWorks verzorgt bijlessen voor leerlingen van het basis en middelbaar onderwijs. De bijlessen worden één op één, aan huis of online gegeven door 4000+ coaches door heel Nederland.

Wij feliciteren StudyWorks van harte met deze overwinning en wij kijken uit om met elkaar te gaan samenwerken. Als winnaar van het Start-up programma gaan we hen helpen met hun juridische en fiscale huishouding. Aan de hand van een uitgebreide juridische en fiscale scan brengen we samen met Atlas Fiscalisten de kansen en risico’s in kaart. Daarnaast hebben zij een vaste advocaat als aanspreekpunt voor juridische kwesties en krijgen zij een jaar lang juridische ondersteuning tegen gereduceerde tarieven van onze toegewijde advocaten.

studyworks3.png#asset:9538
De winnaars Timothy Egeler en Charley Steur

Nieuwsgierig naar ons Start-up programma?

Mocht jij als start-up nieuwsgierig zijn geworden naar ons Start-up programma en kans willen maken om in 2022 Wijn & Stael Start-up van het jaar te worden, kijk dan eens op onze start-up pagina.