News
10-02-2023

GENOMINEERDEN START-UP PROGRAMMA 2023 ZIJN BEKEND

Wijn & Stael voelt zich betrokken bij jonge ondernemers. De start-ups van nu bepalen namelijk de ontwikkeling van onze economie én maatschappij van morgen. Daar dragen wij graag actief aan bij. En dat niet alleen; door te werken met start-ups worden wij enorm geïnspireerd. Daarom geven wij dit jaar, in samenwerking met Atlas Fiscalisten een vervolg aan het Start-up Programma .

We hebben een oproep gedaan en start-ups met uiteenlopende juridische en fiscale behoeften konden zich inschrijven. Een van hen wordt geselecteerd voor het Start-up Programma 2023. In het programma helpen wij start-ups met hun juridische en fiscale huishouding. Aan de hand van een uitgebreide scan gaan we kansen en risico’s in kaart brengen.

We helpen de winnende start-up op juridisch en fiscaal gebied bij een flitsende start óf - als ze al iets verder zijn - bij de volgende fase in de ontwikkeling van hun bedrijf.

Inmiddels is de inschrijving gesloten en heeft een panel van experts vijf start-ups geselecteerd voor de pitchronde op 16 maart 2023. Het panel bestaat uit Jorg Kop (UtrechtInc), Camiel de Lange van Bergen (Ace & Tate), Wiegertje Groenveld (GGP Investors), Rudolph Wortelboer (Atlas Fiscalisten) en Jochem Dousi (Wijn & Stael Advocaten).

Dit zijn ze: de start-ups die op 30 september aanstaande komen pitchen om kans te maken om Start-up van 2021 te worden. In willekeurige volgorde: StudyWorks, Plekky, Hospi Housing, Pacha de Cacao en Flox Flowers

Wij wensen hen veel succes met de voorbereidingen!

Ben jij een start-up en wil je ook mee doen om kans te maken om startup van het jaar te worden. Houd dan onze website in de gaten. Meer informatie vind je op onze Start-up pagina.