Case

Cases Cindy Hoogteijling

Enkele recente transacties waarbij Cindy Hoogteijling heeft geadviseerd:

April 2019: advisering van de aandeelhouders van drie ondernemingen die (internationaal) actief zijn op het gebied van wenskaarten en stationary bij de verkoop van hun aandelen aan een investeringsmaatschappij.

April 2019: advisering van de aandeelhouders van drie ondernemingen die actief zijn op het gebied van metaalbewerking en zich toeleggen op het toeleveren van enkelvoudige en samengestelde halffabricaten en modules aan een investeringsmaatschappij.

Maart 2019: advisering van de aandeelhouders van RVS Leek bij de verkoop van hun aandelen aan Snij Noord. RVS Leek is een producent en bewerker van een grote diversiteit aan roestvrijstalen, aluminium en stalen producten.

November 2018: advisering van de enig aandeelhouder van een onderneming die optreedt als een van de grootste brokers van noten, zaden en gedroogd fruit binnen Europa aan een branchegenoot.

Januari 2018: Advisering van de Van den Biggelaar Groep, gevestigd in Velddriel, bij de overname van alle aandelen in het kapitaal van de Bunnik Groep uit Nieuwerbrug. Tot de Bunnik Groep behoren A. Bunnik BV, Bunnik Materieel BV en Bunnik Milieutec BV. Deze bedrijven richten zich op infrastructuur, milieutechniek, groenvoorziening en baggeren in Noord- en Zuidwest-Nederland. De Van den Biggelaar Groep is onder meer het moederconcern van het landelijk opererende Van den Biggelaar Grond- en waterbouw BV, het in Zuid-Nederland actieve BLM Wegenbouw BV en Stevacon Bouw BV. Met de overname van de Bunnik Groep breidt de Van den Biggelaar Groep haar werkterrein verder uit.

Januari 2018: advisering van de aandeelhouder van Technisch Installatiebedrijf C.A. Berger B.V. bij de verkoop van de aandelen aan De van Losser Installatiegroep. Technisch Installatiebedrijf Berger richt zich op het installeren van elektra in woningen en utiliteitsprojecten.

December 2017: advisering van de Anton Groep (actief op het gebied van innovatieve oplossingen voor de staal- en betonbouw, industriële installaties, rail & infra en de luchthavens) bij de overname van de Loos Beton Groep, actief op het gebied van storten en afwerken van betonvloeren voor zowel infraprojecten als projecten in de utiliteitsmarkt.

December 2017: advisering van de aandeelhouders van Rohasys (actief in ontwikkeling en productie van systemen voor de robotisering en automatisering van processen in laboratoria) bij de verkoop van hun aandelen aan SEAL Analytical Ltd., onderdeel van de Engelse beursgenoteerde Porvair Group.

November 2017: advisering van de aandeelhouders van BMP Benelux (een distributeur van ruwe plastic materialen in Nederland en België) bij het aangaan van een joint venture met het Spaanse Chemieuro, dat wereldwijd actief is met handel in commodities en distributie van chemische en plastic producten.

September 2017: advisering van de aandeelhouder van Brouwmarkt (de grootste webshop, retailer en groothandel in Nederland die producten levert voor o.a. het brouwen van bier, wijn, en gedistilleerde dranken aan professionele afnemers en particulieren) bij de verkoop van haar aandelen aan het Zwitserse Evergrain International.

Mei 2017: advisering van Minibrew bij een nieuwe investeringsronde. Minibrew werkt aan een alles-in-een bierbrouwmachine, waarmee het consumenten gemakkelijk en snel speciaalbiertjes wil laten maken.

Mei 2017: advisering van de aandeelhouder van een onderneming die actief is op het gebied van haarwerken bij de verkoop van haar aandelen.

April 2017: advisering van Penders Voetzorg (een portfolio onderneming van investeringsmaatschappij Foreman Capital) bij de verwerving van de aandelen van Cuppen Orthopedie en Voet & Winkel. Cuppen Orthopedie en Voet & Winkel zijn evenals Penders Voetzorg actief op het gebied van orthopedische schoenen en aanverwante producten.

Maart 2017: advisering van de aandeelhouder van Cryotainer bij de verkoop van haar aandelen aan de Franse multinational Air Liquide. Cryotainer is in Nederland, Duitsland en Frankrijk actief op het gebied van tijdelijke stickstoeftoevoer voor de petrochemische raffinage-industrie.

Maart 2017: advisering van de aandeelhouders van assurantiemakelaar Kettlitz Wulfse bij de verkoop van hun aandelen aan branchegenoot Vanbreda Nederland, onderdeel van het Belgische Unibreda.

Maart 2017: advisering van Novelli Presa bij de koop van RL Networks en Global IT Trade Group. RL Networks verzorgt de inkoop, verkoop en recycling van nieuwe en refurbished IT-hard en Global IT Trade Group is een groothandel in computers, randapparatuur en software.

Expertises