Mr. L. Rook

Lynn

Advocaat

Lynn Rook werkt sinds december 2017 bij Wijn & Stael Advocaten. Na haar bachelor Rechtsgeleerdheid in Utrecht deed ze haar master Privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Haar afstudeerscriptie schreef zij over de werkgeversaansprakelijkheid van een aandeelhouder, een onderwerp op het snijvlak van het ondernemingsrecht en het arbeidsrecht. Tijdens haar studie is Lynn actief geweest als bestuurslid van de Juridische Studenten Vereniging te Utrecht, een vereniging die zich toelegt op de organisatie van sociale en juridisch inhoudelijke activiteiten voor studenten.

Lynn is bij Wijn & Stael werkzaam op de secties insolventierecht en arbeidsrecht. In haar manier van optreden toont zij initiatief, zij heeft een oog voor detail en pakt zaken weloverwogen aan. Door haar nuchtere aard streeft zij naar heldere en bondige juridische adviezen.

OPLEIDING

  • Nederlands Recht, Privaatrecht, Universiteit van Amsterdam (2017)

Publicaties van Lynn Rook

Reikwijdte finale kwijting

In een vaststellingsovereenkomst ter beëindiging van een arbeidsovereenkomst wordt door partijen doorgaans finale kwijting verleend. Partijen verklaren daarmee dat ze niets meer van elkaar te vorderen...

Lees meer