Mr. L. Rook

Lynn

Advocaat

Lynn Rook werkt sinds 2017 bij Wijn & Stael en is gespecialiseerd in insolventierecht en arbeidsrecht. Ze biedt ondersteuning bij de afwikkeling van faillissementen en surseances van betaling. Daarnaast adviseert zij werkgevers en werknemers over arbeidsrechtelijke zaken, zoals ontslag en reorganisatie.

Analytisch sterk en maatschappelijk geëngageerd
Lynn is een nuchtere en stressbestendige advocaat, die goed hoofd- en bijzaken kan scheiden en bondig en overtuigend communiceert. Ze ziet elke zaak als een juridische puzzel die ze perfect wil oplossen. “ik doe dit werk omdat ik van toegevoegde waarde wil zijn voor rechtzoekenden en een maatschappelijke bijdrage wil leveren. Juist daarom heb ik gekozen voor Wijn & Stael. Ik geniet van de bijzondere bedrijfscultuur waarin persoonlijke verbondenheid - zowel onderling als met cliënten en relaties – centraal staat. Bovendien inspireert het mij om met zoveel gemotiveerde mensen te werken.”

Een effectieve advocaat met impact
Lynn heeft oog voor detail en pakt zaken weloverwogen aan. Ze blijft ook onder druk effectief functioneren en weet door haar persoonlijk overwicht op de juiste momenten invloed uit te oefenen.

NEVENFUNCTIES & LIDMAATSCHAPPEN

  • Vicevoorzitter van de Jonge Balie Midden-Nederland
  • Lid van de JIRA (Vereniging Jonge Insolventierecht Advocaten)
  • Lid van de VJAA (Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten)

OPLEIDING

  • Bachelor Rechtsgeleerdheid (Universiteit Utrecht)
  • Master Privaatrecht (Universiteit van Amsterdam)

Publicaties van Lynn Rook

Reikwijdte finale kwijting

In een vaststellingsovereenkomst ter beëindiging van een arbeidsovereenkomst wordt door partijen doorgaans finale kwijting verleend. Partijen verklaren daarmee dat ze niets meer van elkaar te vordere...

Lees meer