Mr. I. Gaasterland

Ingeborg

Advocaat

Ingeborg Gaasterland trad na haar studie in 2000 bij Wijn & Stael in dienst. Haar specialiteit is insolventierecht en bestuurdersaansprakelijkheid. Zij adviseert bijvoorbeeld bestuurders op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid en crediteuren over hun zekerhedenpositie. Ingeborg heeft op dit gebied een brede proceservaring.

Verder adviseert Ingeborg bedrijven tijdens herstructureringen en begeleidt zij hen bij een doorstart. Ook wordt ze regelmatig door de rechtbank benoemd als curator.

Ingeborg is een grondig juriste die als geen ander in staat is omvangrijke en complexe zaken te analyseren en tot de kern terug te brengen. Ze ziet het als een uitdaging om zo een helder en praktisch advies of processtuk op te stellen. De combinatie van de advies- en procespraktijk en het curatorschap vindt zij heel interessant en geeft haar advisering een grote meerwaarde.

OPLEIDING

  • Nederlands Recht, Universiteit Utrecht (2000)

Publicaties van Ingeborg Gaasterland

Mogelijkheden bij een overname uit faillissement

Inleiding
Voortzetting van (een gedeelte van) de ondernemingsactiviteiten of overname van diverse activa van een failliet bedrijf kan voor concurrenten of voor derden interessant zijn. Hoe kunt u...

Lees meer
Faillissementsverslagen