Wanneer je bij Wijn & Stael Advocaten gaat werken, stap je in een dynamisch advocatenkantoor in het hart van Utrecht. En dat we de lat hoog hebben liggen zal je snel duidelijk worden. Met zo’n 60 mensen werken we elke dag met hart en ziel aan de best mogelijke juridische dienstverlening. We voelen ons oprecht betrokken bij onze klanten en collega’s. Wat je dus ook niet snel zal ontgaan, is het plezier dat we hebben in ons vak. Binnen onze collegiale cultuur hebben we aandacht voor sociale contacten, overleg en werken we graag samen. Wij zijn altijd op zoek naar buitengewoon goed juridisch talent. Heb jij het in je om bij Wijn & Stael te werken?

Lieveke Reijrink-Walstock

HR Adviseur

Wij nemen ieder jaar 3 à 4 advocaat-stagiaires aan. Daarnaast bieden wij jaarlijks enkele studenten de mogelijkheid om als paralegal enkele maanden bij ons werkzaam te zijn. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar uitstekende, actieve en gedreven studenten die een loopbaan in de advocatuur ambiëren en die ons team kunnen versterken.

Studentstage
Zit jij in de eindfase van je studie en ben je benieuwd naar de praktijk? Kom dan naar Wijn & Stael voor een studentstage! Je maakt niet alleen kennis met ons kantoor en onze advocaten, maar je ervaart ook hoe het is om als advocaat te werken.

Heb je interesse in een studentstage, stuur dan een sollicitatie (voorzien van CV, cijferlijsten en - indien aanwezig - beoordelingen van eerdere stages) naar solliciteren@wijnenstael.nl t.a.v. mevrouw Lieveke Reijrink-Walstock, HR Adviseur. Vermeld daarbij ook in welke periode(s) je beschikbaar bent voor het lopen van een stage.

Vragen en (open) sollicitaties
Voor vragen over advocaatstages, studentstages en vacatures, kun je terecht bij HR Adviseur Lieveke Reijrink - Walstock (tel. nr. 030-2320800). (Open) sollicitaties kun je sturen naar solliciteren@wijnenstael.nl.